موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم

شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۲/۴/۳ | ۱۴:۹:۳۵

نحوه تنظیم شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم یکی از موضوعاتی است که روز به روز خواهان آن افزایش پیدا می‌کند. متاسفانه در طول چندین سال گذشته تعداد شرکت‌ها و موسسات موهوم یا غیرواقعی با سرعت زیادی در حال گسترش است. شرکت‌هایی که در زمینه‌های مختلف سعی در کلاهبرداری و تحصیل مال افراد را دارند. جالب است بدانید این موسسات خیالی از شگردهای مختلفی برای سرقت اموال کاربران استفاده می‌کنند. در این میان سوالات و چالش‌های زیادی برای عموم وجود دارد. در این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی به این موضوع می‌پردازیم تا ضمن جلوگیری از کلاهبرداری شرکت‌های خیالی، با نحوه شکایت از آنها آشنا شوید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

تعریف کلاهبرداری از زبان وکیل

به اعتقاد وکلا، هرگونه سرقت و بردن اموال افراد با استفاده از وسایل متقلبانه و غیرواقعی کلاهبرداری نام دارد. فردی که اقدام به این اعمال می‌نماید نیز به عنوان کلاهبردار شناخته می‌شود. به عبارتی اگر یک فرد با رضایت کامل اموال خود را در اختیار شخص حقوقی یا حقیقی قرار دهد، اما طرف مقابل با استفاده از مسیرهای فریبنده اقدام به دریافت این پول کرده باشد، کلاهبرداری صورت گرفته است. متاسفانه روز به روز روش‌های جدیدتری برای کلاهبرداری و سرقت مال افراد ایجاد می‌شود. همچنین گسترش اینترنت نیز به این موضوع دامن زده است تا کلاهبرداران از روش‌های جدیدتر اقدام به سرقت مال افراد نمایند.

یکی از روش‌هایی که توسط شیادان انجام می‌شود، کلاهبرداری با شرکت موهوم است. این کلاهبرداری به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. به عنوان مثال برخی از موسسات با تبلیغات دروغین در خیابان یا فضای وب ادعای ارائه تسهیلات به مشتریان یا سرمایه گذاران می‌کنند. یا شرکت‌هایی وجود دارند که در زمینه اعزام متقاضی به خارج از کشور فعال هستند. اما وقتی دستشان به سرمایه فرد می‌رسد، دیگر هیچ خبری از آن‌ها نمی‌شود. در این شرایط کل سرمایه فرد از دست می‌رود.

 

 

مشاوره حقوقی کلاهبرداری

 

منظور از شرکت موهوم چیست؟

پیش از بررسی نحوه تنظیم شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم لازم است تا آشنایی مختصری با شرکت موهوم داشته باشیم. احتمالا شما هم این سوال را از خود پرسیده باشید که شرکت یا موسسه موهوم چیست؟ طبق قوانین حقوقی، هرگونه فریب مردم از طریق وجود شرکت یا موسسه خیالی به دلایلی نظیر ارائه اموال یا اختیارات واهی و یا امیدوار نمودن به امور غیرواقعی کلاهبرداری محسوب می‌شود. بسیاری از افراد با علم به این موضوع اقدام به کلاهبرداری از این روش می‌کنند.

بنابراین منظور از یک شرکت موهوم شرکتی است که وجود خارجی نداشته باشد. تصور کنید شما در فضای وب تبلیغاتی از یک شرکت با مضمون ارائه تسهیلات مشاهده می‌کنید. سپس به قصد دریافت تسهیلات با این شرکت ارتباط برقرار می‌نمایید. از قضا شرکت مذکور نیز با روی باز از شما استقبال می‌کند. اما ارائه تسهیلات به شما را منوط به سرمایه گذاری اعلام می‌نماید. قطعا این کار برای شما وسوسه برانگیز است. اما مساله زمانی جالب می‌شود که پس از سرمایه گذاری دیگر نمی‌توانید با مدیر یا مسئولان شرکت ارتباط برقرار کنید. حتی اگر به آدرس شرکت نیز مراجعه نمایید، باز هم چیزی عایدتان نمی‌شود. به این موسسه یا شرکت در اصطلاح موهوم یا خیالی می‌گویند.

برای دستیابی به اطلاعات بیشتر پیرامون شناسایی موسسه موهوم و یا طرح شکایت از آن می‌توانید به صفحه مشاوره حقوقی انلاین و رایگان مراجعه کنید تا پاسخ سوال خود را در سریع‌ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

 

 

وکیل کیفری انلاین 
کلاهبرداری رایانه ای 
مشاوره حقوقی کلاهبرداری 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 

 

مدارک لازم برای شکواییه کلاهبرداری با موسسه موهوم

معمولا افرادی که با پرونده‌های کلاهبرداری سر و کار دارند، از اطلاعاتی زیادی پیرامون مسائل حقوقی برخوردار نیستند. برای مثال این افراد نمی‌دانند مدارک نگارش شکواییه چیست. یا این که چگونه باید یک شکواییه نوشته شود. ناگفته نماند رسیدگی به شکایات کیفری منوط به ارائه شکواییه است. بنابراین قبل از هر کاری اقدام به تهیه این اوراق قضایی کنید تا شکایت شما مورد پیگیری قرار بگیرد. لازم است که در نگارش شکواییه اطلاعات شاکی اعم از نام و نام خانوادگی، موضوع شکایت، تاریخ وقوع جرم، ضرر و زیان وارده و ادله آورده شود. همچنین می‌بایست اطلاعات مشتکی عنه نیز آورده شده باشد.

اما یکی از مدارک مهمی که در زمان تنظیم شکواییه و ارائه آن به مراجع ذیربط باید داشته باشید، مدارکی دال بر کلاهبرداری متشکی عنه است. در واقع شما می‌بایست مدارک کافی مبنی بر مانور متقلبانه متهم یا متهمان جمع آوری کرده باشید. این مدارک باید به صورت واضح و مبرهن ثابت کنند که فرد مقابل شما را برای تحصیل مال فریب داده است. برای مثال در کلاهبرداری با شرکت موهوم می‌توانید مدارک واریز پول به حساب افراد را ضمیمه پرونده کنید. همچنین ارائه مستنداتی مبنی بر تبلیغات کذب شرکت یا موسسه خالی از لطف نمی‌باشد.

رسیدگی به پرونده‌های کلاهبرداری از پیچیدگی‌های زیادی برخوردار است. اگر درگیر یک پرونده کلاهبرداری از موسسات موهوم هستید، می‌توانید با مشاوره حقوقی تلفنی راهکارهای مناسبی برای پیروزی در پرونده کسب کنید.

 

 

مشاوره حقوقی موسسه موهوم

 

هزینه شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم

هزینه نگارش شکواییه به عوامل مختلفی بستگی دارد. با این وجود مبلغ درنظر گرفته شده برای تنظیم شکواییه نباید بیشتر از چند صد هزار تومان باشد. البته نگارش این اوراق قضایی نزد وکلای کارکشته و قانونی از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر می‌خواهید نامه شکایت شما به بهترین شکل ممکن تنظیم شود، کافی است این کار را به وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی بسپارید. وکلای ما به شما در تنظیم یک شکواییه بی نقص اطمینان خاطر می‌دهند تا حق شما ضایع نشود. اگر خواهان نگارش شکواییه هستید، می‌توانید از خدمات نگارش فوری شکواییه توسط ما بهره‌مند شوید.  

 

مرجع صالح برای رسیدگی شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم

بدون شک می‌دانید که دادگاه‌ها به دسته بندی‌های مختلفی طبقه بندی می‌شود. هر کدام از این دادگاه‌ها اعم از دادگاه حقوقی، دادگاه حقیقی و یا شورای حل اختلاف و ... به بخشی از اتهامات رسیدگی می‌کنند. به عبارتی ساده‌تر مرجع رسیدگی به شکایت در هر اتهام متفاوت است. سوال این است که مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده‌های کلاهبرداری کدام است؟ کدام دادگاه به امور مربوط به موسسات موهومی رسیدگی می‌نماید؟

 

 

مجازات کلاهبرداری با موسسه موهوم

 

در واقع رسیدگی به شکواییه کلاهبرداری با شرکت یا موسسه موهوم مربوط به دادگاه کیفری می‌باشد. این دادگاه ضمن رسیدگی به اتهامات کلاهبرداری مسئول پیگیری شکایت‌هایی است که با کلاهبرداری به واسطه موسسات غیر واقعی در ارتباط هستند. دادگاه کیفری می‌تواند بر حسب محل وقوع جرم یا دستگیری متهم انتخاب شود. البته این در حالی است که جرم کلاهبرداری با منع تعقیب صادر نشده باشد.

هر کدام از ما ممکن است در طول زندگی درگیر پرونده‌های کلاهبرداری شویم. امروزه شرکت‌های موهومی با سرعت زیادی در حال گسترش هستند. در وهله اول باید سعی کنیم در دام آن‌ها نیفتیم. با این حال بسیاری از افراد به دلیل تبلیغات وسوسه کننده گول چنین شرکت‌هایی را می‌خورند. اگر شما هم با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنید، بهترین پیشنهاد برای برطرف شدن نگرانی‌ها دریافت مشاوره حقوقی است. به این صورت می‌توانید سوالات و چالش‌های ذهنی خود را حل کنید.

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی