موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

حقوق مالی زن در زندگی مشترک

حقوق مالی زن در زندگی مشترک

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۹/۱۴ | ۱۳:۰:۳۲

اطلاع از حقوق مالی زن در زندگی مشترک باعث می‌شود تا نسبت به ازدواج خود آگاه‌تر باشید. این حقوق مالی در متن قانون آورده شده و آگاهی از آن‌ها، باعث جهت دادن به تصمیمات شما می‌شود. در صورتی که قصد ازدواج دارید یا بعد از چند سال از زندگی مشترک، می‌خواهید طلاق بگیرید بهتر است قبل از هر اقدامی با حق و حقوق خود آشنا شوید. بنابراین مطالعه این مقاله و مراجعه به مشاوره حقوقی تلفنی  بهترین توصیه‌ حال حاضر به شما خواهد بود.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

منظور از حقوقی مالی زن در زندگی مشترک چیست؟

حقوق مالی زن همان حق و حقوق مادی بوده که بعد از دائم یا موقت بودن عقد، به شخص تعلق می‌گیرد. البته برخی از این حقوق فقط در صورتی به زن تعلق می‌گیرند که عقد دائم انجام شده باشد. از این حقوق می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مهریه
  • نفقه
  • حق اجرت المثل
  • حق ارث
  • حق تصنیف اموال

 

در ادامه هرکدام از این موارد را به تفصیل شرح می‌دهیم.

 

مهریه زن در عقد موقت و دائم

در عقد موقت و دائم امکان تعیین مهریه وجود دارد و برای آن هیچگونه محدودیتی تعیین نمی‌شود. با این حال در عقد موقت می‌توان، مهریه تعیین نکرده و بدون آن هم عقد برقرار خواهد بود اما این مسئله در مورد عقد دائم امکان پذیر نیست.

در عقد دائم فارغ از اینکه چه مبلغی قرار است تعیین شود، لازم به انتخاب یک مقدار مشخصی می­باشد. همانطور که در بالاتر هم گفتیم مهریه از حقوق مالی زن محسوب می‌شود. فقط در مورد پرداخت مهریه چه در عقد موقت و چه در عقد دائم باید این موضوع را در نظر داشته باشید که هرکدام از این موارد در صورتی به شکل تمام و کمال به زن تعلق می‌گیرد که با همسر خود رابطه زناشویی داشته باشد.

 

 

 

مشاوره حقوقی حقوق مالی زن در زندگی مشترک

 

نفقه زن در زندگی مشترک

دریافت نفقه به معنای این است که مبلغی که قانون تعیین می‌کند از جانب زوج به زوجه پرداخت می‌شود تا کفاف نیازهای معیشت خانواده را بدهد. این هزینه شامل مسکن، خوراک، پوشاک، لوازم منزل و هزینه‌های درمانی می‌شود. البته این موارد همه مصادیق نفقه نبوده ولی شامل مهم‌ترین موارد آن می‌شود.

در طول زندگی مشترک این مبلغ باید برای زندگی زن هزینه شود اما در بعضی مواقع بعد از طلاق هم همچنان نفقه به زن تعلق می‌گیرد. این فقط در صورتی بوده که مرد درخواست طلاق داده باشد، در غیر این صورت نفقه هم بعد جدایی به زن پرداخت نمی‌شود.

 

 

ارث زوجه از زوج

مهمترین نکته در این مبحث این است که زن به عقد دائم مرد در آمده و تنها در این شرایط است که زوجه از همسر خود ارث می‌برد. در این شرایط اگر آنها فرزند داشته باشند، یک هشتم اموال و اگر صاحب فرزند نشده باشند، یک چهارم اموال به زوجه می‌رسد. در شرایطی که مرد دارای چند همسر باشد، با توجه به میزان درصد ارثی که به یک همسر می‌رسد، کل آن مبلغ بین همسران به صورت مساوی تقسیم می‌گردد.

اگر که زن از مرد طلاق بائن گرفته باشد و عده نیز گذشته باشد، ارثی به او تعلق پیدا نمی‌کند. در صورتی که پس از فوت زوج، هیچ وارثی بجز همسرش وجود نداشته باشد، یک چهارم اموال به زوجه رسیده و مابقی آن به مالکیت حکومت در می‌آید.

 

 

حقوق مالی زن

 

مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت

از مهمترین حقوق مالی زن می‌توان به اجرت المثل ایام زوجیت اشاره نمود. در قانون، زوجه یکسری وظایف در مقابل شوهر خود داشته که شامل تمکین عام و خاص می‌شود و قانوناَ باید آن‌ها را اجرا نماید. در صورتی که زوجه اقدام به انجام وظایفی خارج از این چهارچوب، مانند نگهداری از بچه، تمیز کردن خانه، پخت و پز و... نماید،‌ می‌تواند از زوج درخواست اجرت المثل نماید. اگر درباره روال تعیین اجرت المثل سوالاتی داشتید، می‌توانید از مشاوره حقوقی استفاده نمایید تا دچار اشتباه نشوید.

مبلغی که برای انجام این امور دریافت می‌شود، می‌تواند توافقی بوده و از قبل بین یکدیگر معین شود. در صورت عدم توافق، زن با دادن دادخواست مطالبه اجرت المثل و با نظر کارشناس، این رقم معین می‌شود. باید در نظر داشت که برخی کارها عرفاَ به عهده زن بوده و در جامعه ایرانی پذیرفته شده است اما در قانون ازدواج، این امور جزو وظایف اصلی نبوده و زوجه می‌تواند در مقابل آن مبلغی دریافت نماید.

 

 

حق زن از حقوق بازنشستگی زوج

از جمله حقوق مالی زن در ازدواج می‌توان به این موضوع اشاره نمود که پس از فوت همسرش، حقوق بازنشستگی که دریافت می‌کرده، به حساب زن واریز خواهد شد. مهمترین شرط این مسئله این است که زن، همسر دائمی متوفی باشد. در قانون جدید، در صورتی که زن ازدواج مجدد نماید، همچنان حقوق بازنشستگی همسرش را دریافت می‌کند.

 

 

ارتباط در واتس اپ

 

نصف مال من – نصف مال تو ( شرط تنصیف اموال)

در صورتی که یک زوج تصمیم بگیرند به جای مهریه (یا در کنار آن) در اموال بدست آمده شریک باشند، بند تصنیف اموال را در عقدنامه امضا می‌نمایند. این شرط به صورت عمومی یک قانون قابل اجرا نبوده و تنها در صورتی که هر دو نفر راضی به اینکار باشند، قابل انجام است. شرط تنصیفی که به صورت آماده در عقدنامه وجود دارد به این شرح است که اولا فقط مرد درخواست طلاق دهد، ثانیا تنها اموالی که مرد بعد از عقد بدست آورده است، نصف می‌شود.

در نظر داشته باشید که طی این شرط، تنها زمانی که اموال در هنگام دادخواست طلاق وجود داشته باشند قابل پیگیری است. اگر مرد پس از امضای این شرط ادعای نفهمیدن نماید، درخواست او قابل قبول نخواهد بود. تنصیف اموال می‌تواند قدم مثبتی در راستای بهبود وضعیت حقوق مالی زن می­باشد، اما اگر مایل به انجام اینکار هستید، بهتر است شرط تنصیف مناسب با شرایط خود را در عقدنامه نوشته تا به توازن بهتری دست یابید. مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکیل تلفنی در خدمت شما است تا شما را در این زمینه بهتر راهنمایی نماید.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمام روزهای هفته حتی در ایام تعطیل در دسترس شما است. برای رزرو وقت مشاوره تلفنی و آنلاین می‌توانید با شماره تلفن‌های 02147625900 و 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

 

مشاوره حقوقی مهریه
مشاوره حقوقی نفقه 
مشاوره حقوقی ازدواج
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما 

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی