موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

همه چیز در مورد وکیل معاضدتی

همه چیز در مورد وکیل معاضدتی

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ | ۱۵:۲۸:۳۵

وکیل معاضدتی به وکیلی گفته می‌شود که بدون دریافت دستمزد و به صورت رایگان مشاوره حقوقی داده و پرونده افرادی که تمکن مالی کافی ندارند را بررسی می­نماید. این مقاله به بررسی موضوع وکیل معاضدتی و ویژگی‌های آن به صورت کامل می­پردازد.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

وکیل معاضدتی کیست؟

هنگامی که شما توان مالی پرداخت دستمزد وکیل برای پیگیری پرونده حقوقی خود را ندارید، می‌توانید از وکیل معاضدتی استفاده نمایید. استخدام چنین وکیلی رایگان بوده و هزینه‌ای برای شما ندارد. با این حال مهم است که فرد حتما وکیل رسمی دادگستری بوده و پروانه وکالت معتبر و فعال داشته باشد. بنابراین به هیچ عنوان فردی که کارآموز بوده یا فقط فارغ التحصیل رشته حقوق است، امکان وکالت معاضدتی ندارد.

هر ساله بر اساس قانون هر مؤسسه حقوقی باید تعدادی وکیل معاضدتی معرفی نماید. در مورد تعداد دقیق آن در قانون صحبتی نشده اما معمولا هر مؤسسه سه وکالت معاضدتی در سال انجام می‌دهد. دلیل معرفی چنین امکانی هم به این جهت است که هر فردی فارغ از عملی که انجام داده، حق داشتن وکیل را دارد. پس اگر توان مالی استخدام یک وکیل را ندارد، قانون این امکان را برای او فراهم می‌کند.

 

 

شرایط داشتن وکیل معاضدتی

اکنون این مسئله پیش می‌آید که دقیقا چه کسانی می‌توانند وکیل معاضدتی داشته باشند؟ آیا شرایط خاصی دارد؟ در پاسخ باید گفت، بله، هر فرد با هر شرایطی این امکان را ندارد، بلکه باید چند شرط مهم حتما رعایت شود. بخشی از این شروط ناظر بر دعوی و بخشی دیگر آن ناظر بر متقاضی است. اگر این شرایط رعایت شود، شخص می‌تواند از کانون وکلا درخواست وکیل نماید.

  • شرط ناظر بر دعوی: اولین شرط این است که حتما دعوای مطرح شده دلیل مستدلی داشته باشد. بنابراین به افرادی که با طرح دعوا، قصد اذیت نمودن دیگران را دارند، وکیلی تعلق نمی‌گیرد. راستی آزمایی این مسئله هم باید توسط کانون وکلای دادگستری سنجیده شود. بنابراین از شما درخواست ارائه پرونده را خواهند داشت.
  • شرط ناظر بر متقاضی: در شرطی که ناظر بر متقاضی است، گفته می‌شود که باید به دادگاه ثابت شود متقاضی دریافت چنین وکالتی، به هیچ عنوان توان مالی پرداخت حق الوکاله را ندارد. برای اثبات این مسئله هم مدارکی دال بر عدم تمکن درخواست می‌شود.

نکته مهم دیگری که در وکالت معاضدتی مورد توجه قرار می‌گیرد، این است که حتما متقاضی باید خواهان دعوا باشد. به این معنا که باید فردی باشد که ابتدا پرونده را به دادگاه ارائه نموده و درخواست رسیدگی داشته است. در خصوص این نکته در ادامه بیشتر صحبت می‌کنیم.

 

 

وکیل معاضدتی

 

آیا وکیل معاضدتی قابل اعتماد است؟

برای برخی این ابهام وجود دارد که آیا وکیل معاضدتی شخص قابل اعتمادی است. باید گفت که بله، تفاوتی بین وکیل معاضدتی و وکیل پایه یک دادگستری وجود ندارد. هر دو آن‌ها قسم خورده‌اند که از حقوق موکل خود در چارچوب قانون دفاع کنند. فقط یکی از آن‌ها بابت خدمات خود از موکل دستمزد می‌گیرد و دیگری این کار را رایگان انجام می‌دهد.

بنابراین هیچ نگرانی بابت چنین وکالتی نداشته باشید زیرا پشتوانه همه وکلای فعال که دارای پروانه معتبر هستند، کانون وکلای دادگستری است. لذا تنها موضوعی که باید هنگام استخدام یک وکیل مدنظر داشته باشید، این است که بتوانید دستمزدش را بپردازید. برای این موضوع هم راهکاری پیشنهاد می‌شود این­که اگر موفق به دریافت وکیل معاضدتی نشدید، با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل کاربلد، از توصیه‌های تخصصی او استفاده نموده و هزینه بسیار کمتری را بپردازید.

 

 

برای گرفتن وکیل معاضدتی چه باید کرد؟

جهت کمک به محرومان و افراد بی بضاعت برای دسترسی به وکلای باتجربه و انجام دفاع مناسب، اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری راه اندازی شده و اقشار کم درآمد می‌توانند برای برخورداری از وکیل به این اداره مراجعه نمایند. برای اینکه بتوانید از خدمات این اداره بهره­مند گردید، باید وضعیت دو موضوع مشخص شود. در اولین قدم باید ثابت شود که فرد مورد نظر بضاعت مالی برای گرفتن وکیل را ندارد و دادگاه باید در این راستا به او کمک نماید.

در مرحله بعدی باید مشخص شود که دعوی اساس و مبنا داشته و بر اساس مدارک و استناد به موارد محکمی، فرد قصد دارد به دادگاه مراجعه نماید. تعیین درستی درخواست یک نفر، توسط کارشناس اداره معاضدت مشخص می‌شود. زمانی که این دو مورد با موفقیت ثابت شود، با توجه به تراکم پرونده‌های موجود، زمانی به فرد متقاضی اعلام می­گردد و وکیل معاضدتی او در آن برهه به بررسی پرونده ایشان می‌پردازد.

 

 

 

وکیل معاضدتی کاربلد

 

حق الوکاله وکیل معاضدتی چقدر است؟

با توجه به تعریف وکیل معاضدتی که بالاتر انجام شد، پاسخ به این سوال سخت نخواهد بود. هرکس که در پرونده حقوقی خود نیاز به کمک وکیل داشته باشد اما نتواند هزینه آن را پرداخت نماید، از طرف دادگاه یک وکیل معاضدتی برای او انتخاب خواهد شد. از آنجا که اصل وجود وکیل معاضدتی، وضعیت مالی بد خواهان می­باشد، عملا هیچ حق الوکاله‌ای از طرف موکل به او پرداخت نخواهد شد.

البته باید در نظر داشت که دادگاه تنها به افرادی که نبود تمکن مالی را اثبات نموده باشند امکان استفاده از وکیل معاضدتی را خواهد داد. از آنجا که وکلای معاضدتی نیز حق دارند در ازای مدت زمان و زحمتی که برای پرونده کشیده‌اند، دستمزد مناسب دریافت کنند، حق الوکاله آن‌ها توسط کانون وکلا پرداخت خواهد شد. در صورتی که در مورد نحوه اثبات نبود تمکن مالی یا طریقه پرداخت حق الوکاله وکیل معاضدتی سوالی داشتید، می‌توانید به بخش پرسش و پاسخ سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان استفاده نمایید.

 

 

آیا وکیل معاضدتی همان وکیل تسخیری است؟

احتمالا تاکنون عبارت وکیل تسخیری را در فیلم‌ها و سریال‌ها شنیده باشید. بنابراین تا حدودی با مفهوم آن آشنا هستید. اکنون به ارزیابی تفاوت­های وکیل تسخیری با وکیل معاضدتی می­پردازیم. این عبارات علاوه بر شباهت‌هایشان، با هم تفاوت‌هایی هم دارند. ابتدا به بررسی شباهت این دو می‌پردازیم. هر دوی آن‌ها با این قصد همراه می­شوند که بتوانند به افرادی که نیاز به وکیل دارند اما توانایی پرداخت دستمزد آن را ندارند، کمک نمایند.

اولین تفاوت آن‌ها این است که وکیل معاضدتی برای امور حقوقی و وکیل تسخیری برای امور کیفری مورد استفاده قرار می‌گیرد. تفاوت دوم هم این است که وکیل تسخیری در پرونده‌های کیفری برای متهم پرونده فعالیت می‌نماید اما در وکالت معاضدتی این وکیل طرف خواهان پرونده است.

 

مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی با داشتن تیمی از وکلای متخصص و حرفه‌ای آماده است تا پروند‌ه‌های حقوقی شما را در دست بگیرد، همچنین امکان مشاوره هم به صورت آنلاین و هم به صورت تلفنی در تمام روزهای هفته و به صورت ۲۴ ساعته فراهم است. فقط کافی است تا با شماره تلفن‌های ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ و ۰۲۱۴۷۶۲۵۹۰۰ تماس حاصل نمایید.

 

 

 

لزوم مشاوره حقوقی با وکیل
حق الوکاله وکیل 
هزینه وکیل و مشاوره
وکیل برای مشاوره
درباره ما

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی