جوانان برای ورود به بازار کار 2 راه پیش روی خود میبینند. این افراد میتوانند در ادارات دولتی استخدام شوند. در این صورت به آنها کارمند گفته میشود. با این حال استخدام در ادارهجات و موسسات دولتی محدودیتهایی دارد. بنابراین طیف گستردهای از افراد به استخدام شرکتهای خصوصی در میآیند. در این صورت به این افراد بر حسب قانون کارگر اطلاق میگردد. عموما شرکتهای خصوصی برای جذب نیروی کار یک قرارداد با افراد منعقد میکنند. اگر به دنبال دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت خصوصی هستید، احتمالا میخواهید با این قرارداد بیشتر آشنا شوید. در این مطلب به صورت مفصل به توافقات مکتوب میان کارفرما و کارگر میپردازیم.
مطابق با ماده 7 فصل دوم قانون کار، قرارداد استخدامی یک قرارداد کتبی یا شفاهی است که با انعقاد آن کارمند یا کارگر در ازای انجام وظایف حق الزحمه دریافت میکند. لازم به ذکر است در این تعریف منظور از کارمند فرد استخدام شده در ادارات دولتی است و لفظ کارگر به استخدام شوندگان در بخش خصوصی دلالت دارد. با دانستن این موضوع اجازه دهید به اصل مطلب بازگردیم. با وجود تفاوت در پروسه جذب نیروی کار در شرکتها و موسسات مختلف، تقریبا تمام این نهادها در انتها با افراد مورد پذیرش برای کار قراردادی امضا میکنند. از این قرارداد به عنوان قرارداد استخدام یاد میشود.
اگر با جستجوی عباراتی نظیر " دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت دولتی"، " دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت خصوصی" یا موارد مشابه آن سعی در یافتن یک قرارداد کار دارید، باید به شما تبریک بگویم. چرا که در ادامه یک نمونه از این قراردادها را به صورت رایگان به شما ارائه خواهیم کرد. منتهی قبل از آن مسائل مهمی وجود دارد که ابتدا به آنها میپردازیم. البته چه به دنبال انعقاد قرارداد استخدامی با شرکتهای دولتی باشید، چه بخواهید با شرکتهای خصوصی قرارداد امضا کنید، مشاوره حقوقی را جدی بگیرید. تنظیم و ثبت این قراردادها مستلزم رعایت نکاتی است که دانستن آن تنها پس از مشورت با وکلای کاربلد میسر میشود.
خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
اگر به فکر دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت خصوصی هستید، قطعا میدانید بستن این قرارداد در زمان استخدام در یک شرکت یا موسسه غیر دولتی الزامی است. اما آیا به ضرورت و اهمیت این موضوع واقف هستید یا این که تنها به دلیل اجباری بودن آن قرارداد را امضا میکنید؟ اگر دلیل اهمیت این کار را نمیدانید، بهتر است فلسفه آن را دانسته و با آگاهی کامل نسبت به عقد قرارداد اقدام کنید. در این بخش به این موضوع خواهیم پرداخت.
چنانچه به نمونه قرارداد استخدام در انتهای این مطلب نگاهی بیندازید، متوجه میشوید که این پیمان نامه از مفاد مختلفی تشکیل شده است. مشخصات طرفین، نوع قرارداد، وظایف شغلی کارگر، محل کار، تاریخ انعقاد، مدت قرارداد، حق الزحمه کارگر و ... در این متن باید درج گردد. دقت کنید با مکتوب شدن این موارد احتمال اختلاف و درگیری در آینده کاهش پیدا میکند. به عبارتی سادهتر بستن قرارداد باعث تعیین حدود مسئولیتهای طرفین میشود. بنابراین عقد قرارداد کار جزو واجبترین اقدامات در زمان جذب نیروی کار میباشد.
با دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان از موسسه حقوقی وکیل تلفنی میتوانید اطلاعات جامعتری درباره قراردادهای استخدام بخش دولتی و خصوصی کسب کنید. کافی است سوال خود را به صورت رایگان با وکلای ما در میان بگذارید. در عرض چند دقیقه از راهنمایی وکلا بهره مند خواهید شد.
وکیل امور اداری و استخدامی |
تنظیم قرارداد انلاین |
مشاوره به شرکت های خصوصی |
وکیل تنظیم قرارداد |
درباره ما |
نکتهای که پیش از دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت خصوصی باید بدانید، این است که این قراردادها به چند صورت مختلف منعقد میشوند. اصولا 3 دسته از این قراردادها به رسمیت شناخته میشوند و جزو رایجترین اسناد همکاری میان دو فرد هستند. در ادامه به بررسی انواع قرارداد کار خواهیم پرداخت تا هرچه بیشتر با آنها آشنا شوید:
در این بخش به طور مختصر و مفید به تعریف یک شرکت خصوصی میپردازیم. حالا که بحث دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت خصوصی دانستن این موضوع واجب میباشد. طبق ماده 20 قانون تجارت، شرکتهای تجاری به 2 دسته خصوصی و دولتی طبقه بندی میشوند. آن دسته از شرکتهایی که مالکان آن اعم از مالکان حقیقی یا حقوقی، هیچ ارتباطی با دولت نداشته باشند، شرکتهای خصوصی نامیده میشوند. این یک تعریف ساده اما قابل درک از شرکتهای خصوصی میباشد.
در ادامه یک نمونه قرارداد استخدام ارائه شده است که برای افرادی که به دنبال دانلود نمونه قرارداد استخدام شرکت خصوصی هستند، مفید میباشد. البته قراردادهای استخدام بخش دولتی نیز تقریبا مشابه هستند. در نظر داشته باشید این قراردادها باید بر اساس قانون کار نوشته شوند. به عبارتی مفاد آنها از جمله حق الزحمه، ساعات کاری و ... نباید با قانون منافات داشته باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید.
مشخصات طرفین کارفرما: آقا / خانم / شرکت ------------------ فرزند ------------- شماره شناسنامه --------------- شماره ثبت ------------ به نشانی ---------------------------------------------------------- کد پستی --------------- کارگر: آقا / خانم --------------- فرزند ---------- متولد ----------- شماره شناسنامه ------------ شماره ملی ---------------- میزان تحصیلات ---------------- با مهارت ---------------- به نشانی ------------------------------------------------------- کد پستی ------------------
نوع قرارداد قرارداد دائمی □ قرارداد موقت □ قرارداد معین □ قرارداد آزمایشی □ قرارداد آموزشی □
نوع کار یا حرفهای که کارگر باید آن را انجام دهد: ----------------------------------------------------------
محل انجام کار ---------------------------------------------------------
تاریخ انعقاد قرارداد -------------------------------------------------------
مدت قرارداد ------------------------------------------------------- ساعات کار ------------------------------------------------------
حق الزحمه مزد ثابت / روزانه / ساعتی ---------------------- ریال (حقوق ماهانه ------------------ ریال) *سایر مزایا و پاداشها را میتوان در این بخش لحاظ کرد.
* در ادامه میتوان به مفادی نظیر بیمه، عیدی، حق سنوات، شرایط فسخ و ... پرداخت.
امضای کارفرما امضای کارگر
|