موسسه وکیل تلفنی

  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

کودکان طلاق و نفقه آن ها

کودکان طلاق و نفقه آن ها

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۳/۳۱ | ۹:۴۴:۳۷

کودکان طلاق و نفقه آن ها

هنگامی که زن و مرد با یکدیگر ازدواج نموده و صاحب فرزند می گردند، در رابطه میان این زن و مرد که اکنون پدر و مادر، خوانده شده با فرزندان ناشی از نکاح، آثاری برقرار شده که بعضا قانونی و بعضا عرفی می باشد؛ یکی از این آثار، نفقه کودکان است که حتی بعد از جاری شدن صیغه طلاق هم، از حقوق الزامی کودک می باشد و ما نیز در ادامه این مقاله، قصد داریم تا ضمن شرح و بسط تخصصی این مطلب، به لزوم دریافت مشاوره حقوقی در خصوص آن اشاره کنیم؛ اما قبل از آن، به شما توصیه می کنیم که حتماً ویدئوی یک دقیقه ای زیر را مشاهده فرمایید.

 

بریده از سخنان بانوی وکیل ما در خصوص نفقه و امورات آن (از دست ندهید)

 

 instant WhatsApp consultancy reservation

درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه )

021-47625900

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.

 

 

inexpensive telephone legal advice

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی

اجرت (تومان)

۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

20.000 هزار تومان

10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

30.000 هزار تومان

15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

50.000 هزار تومان

20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

60.000 هزار تومان

30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

90.000 هزار تومان

1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل

150.000 هزار تومان

پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

instant contact with lawyer in whatsapp

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

در موسسه حقوقی ما وکلای متخصص امور نفقه به صورت 24 ساعته در دسترس هستند تا شما به روش های مختلف آنلاین و رایگان یا ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته، با ایشان ارتباط بگیرید و مشکل حقوقی خودتان را در هر زمینه ای از نفقه که باشد، حل و فسخ نمایید؛ از بابت هزینه ها نیز نگران نباشید، چراکه تمامی خدمات حقوقی وکیل تلفنی دارای ضمانت قیمت و کیفیت هستند؛ حال برای اطلاع از شرایط دریافت فوری این مشاوره، تنها کافیست که تصویرک زیر را لمس کنید.

 

 

 

 

آیا پول تو جیبی دادن به کودکان، همان نفقه به کودکان است؟

 

giving daily money to kids counted as alimony

تماس فوری به وکیل متخصص نفقه کودکان طلاق

 

یکی از مهم ترین جنبه های ارتباط متقابل فرزندان و والدین، پرداخت نفقه به آنها یا به نوعی تامین معاش آنان می باشد؛ این مسئله که نشانگر وظیفه والدین در قبال فرزندان بوده و در قانون مدنی تحت عنوان نفقه اقارب مورد بررسی قرار گرفته است. علی الخصوص در مورد دختران که عموما تا رسیدن به سن رشد، در منزل خانوادگی سکونت دارند و امکان کسب و کار برای آنها محدود است.

بر اساس ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی، نفقه اولاد اعم از دختر یا پسر در درجه اول به عهده پدر آن ها می باشد و بعد از فوت پدر، یا ناتوانی او در پرداخت نفقه، این تکلیف بر عهده اجداد پدری قرار می گیرد.

در نهایت در صورت ناتوانی آنان به عهده مادر و در نهایت، این تکلیف بر عهده اجداد مادری قرار می گیرد؛ یعنی پدربزرگ مادری، البته نفقه فرزند در صورتی به وی پرداخت می شود که نتواند کار کند و مال کافی جهت اداره زندگی خود را نداشته باشد.

 

میزان و نوع نفقه فرزندان در قانون مدنی سال 1400

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

بر اساس ماده ۱۲۰۴ قانون مدنی، نفقه فرزند شامل مسکن، البسه، غذا و اثاثیه به قدر برطرف کردن نیاز می باشد؛ قانونگذار در قانون مدنی میزان نفقه فرزند دختر یا پسر را معین نکرده است و تنها ماده ۱۲۰۴ قانون مدنی است که برخی از مصادیق نفقه فرزند را بیان کرده است.

 

روش حل فوری اختلاف بر سر میزان و نوع نفقه فرزندان

 

immediate solve of alimony disagreements

وکیل برای پرونده نفقه فرزندان بعد از طلاق

 

بنابر مورد فوق، در صورتی که در مورد تعیین میزان نفقه فرزند اختلافی حاصل شود و موضوع به دادگاه خانواده ارجاع شود، امر تعیین مبلغ نفقه با دادگاه خواهد بود و این خود شخص قاضی است که باید میزان نفقه را تعیین کند.

معمولاً قاضی همانند تعیین نفقه زن، این موضوع را با صدور قرار کارشناسی به کارشناس نفقه ارجاع می دهد و کارشناس هم با در نظر گرفتن موضوعاتی همچون سن و سال فرزند، وضعیت خانوادگی، میزان درآمد پرداخت کننده نفقه و مسائلی از این قبیل، میزان نفقه را تعیین می کند.

توجه (بسیار مهم): تعیین میزان نفقه دختر همیشگی نیست؛ بلکه در صورتی که با گذشت زمان این مبلغ کافی نباشد، می توان تقاضای تعدیل نفقه را به دادگاه ارائه نمود.

 

شرح کامل ضمانت اجرای عدم پرداخت نفقه فرزند

 

 

عدم پرداخت نفقه فرزند دختر و پسر، در قانون ضمانت اجرا دارد؛ یعنی در صورت عدم انجام این تکلیف از سوی شخص عهده دار آن، می توان او را مجازات کرد ...

  • "بر اساس قانون حمایت خانواده هر کس با داشتن توانایی مالی نفقه اشخاص واجب النفقه، مانند فرزندانش را ندهد، به حبس تعزیری درجه ششم، یعنی شش ماه تا دو سال حبس محکوم خواهد شد". 

 

بنابر گفته فوق، نپرداختن نفقه فرزند می تواند سبب زندانی شدن هم بشود که البته جزء جرایم قابل گذشت می باشد و البته به شرطی می باشد که بتوانید از یک وکیل خبره مشاوره حقوقی دریافت کنید تا با دست پر در محاکم شرکت کنید.

 

نفقه فرزند بعد از طلاق

 

child alimony after divorce

ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی نفقه به صورت 24 ساعته و با ضمانت قیمت و کیفیت

 

طبق ماده ۱۱۹۰ قانون مدنی، نفقه فرزند بعد از طلاق به عهده پدر است و چه، این حضانت را به عهده داشته باشد یا اینکه حضانت بر عهده مادر یا شخص دیگری باشد، پرداخت نفقه فرزند که به طور عمده شامل مسکن، لباس، خوراک و نیازهای درمانی است، به عهده پدر است که در صورت خود داری از پرداخت (با وجود داشتن استطاعت مالی) طبق ماده ۶۴۲ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی، جرم بوده و در صورت شکایت ذی نفع دادگاه او را به حبس از ۳ ماه و یک روز تا ۵ ماه محکوم می کند.

 

نفقه فرزند پس از فوت پدر ما بعد طلاق

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

در صورت فوت پدر یا عدم توانایی او در پرداخت نفقه فرزند بعد از طلاق، این تکلیف به عهده پدربزرگ و جد یا دیگر اجداد پدری است؛ در صورت نبودن پدر و اجداد پدری یا عدم توانایی آن ها به پرداخت نفقه فرزند بعد از طلاق تکلیف نفقه به عهده مادر است.

با این حال، هر گاه مادر هم فوت کند یا قادر به پرداخت مخارج برای فرزندش نباشد این تکلیف به عهده اجداد و جدات مادری و جدات پدری فرزند است.

 

نفقه فرزند بعد از طلاق تا چه زمانی باید پرداخت شود؟

 

deadline for kids alimony after divorce

آموزش نحوه پرداخت نفقه پس از طلاق

 

در شرع و قانون سن معینی برای نفقه فرزندان در نظر گرفته نشده و عرفا مادام که اولاد دارای شغل و درآمد مشخص نباشد، پدر نسبت به  پرداخت نفقه مسئولیت دارد.

نفقه فرزند بعد از طلاق تا رسیدن به سن رشد نیست، بلکه پس از آن را نیز شامل می شود؛ به عبارتی، طبق ماده ۱۱۹۷ قانون مدنی ...

  • "اگر فرزند منبع مالی نداشت و نتوانست معیشت خود را فراهم کند، پدر و نیز دیگر اشخاص یاد شده ملزم به تامین مخارج فرزند کبیر هستند".

 

توجه (مهم): بر اساس ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی هر گاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت او است، صحت جسمانی با تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای نزدیکان طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رییس حوزه قضایی، هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند، اتخاذ کند.

 

سن پرداخت نفقه فرزند طلاق برای دختران و پسران

 

 

پسران تا ۱۸ سالگی و تا زمانی که در خانه پدر خود تحصیل می کنند؛ حتی در صورت جدا نشدن پدر و مادر از هم می توانند دادخواست نفقه فرزند ارائه کنند، اما پس از ۱۸ سالگی و با اتمام تحصیل، دیگر پدر وظیفه ای برای پرداخت نفقه او نخواهد داشت؛ بنا بر این مورد، نفقه فرزندان بالای ۱۸ سال عبارتست از:

ذکور تا ۱۸ سال و تا پایان تحصیلات عالیه، ولی اگر ...

  • طفل محجور- معلول یا بواسطه تائیدیه پزشکی قانونی قادر به تامین معاش خود نباشد، کماکان اولاد ذکور بعد از ۱۸ سالگی به بعد پدر ایشان عهده دار نفقه ایشان میباشد و فرزند اناث تا مادام که شوهر نکند به عهده پدر می باشد، ولی اگر شوهر کند و مطلقه شود یا همسرش فوت نماید که مستمری، نداشته باشد کماکان نفقه وی هم به عهده پدر موکول شده است.

 

عدم پداخت نفقه فرزند بعد از طلاق توسط پدر

 

trial for refusing to pay the alimony

حکم قضایی عدم پرداخت نفقه فرزند بعد از طلاق

 

در قانون پیش بینی شده است که اگر پدری با داشتن امکانات مالی از پرداخت نفقه فرزندانش خودداری کند، این مساله بار کیفری دارد و فرزندان یا فردی که مسئولیت سرپرستی و نگهداری فرزندان را به عهده دارد، می تواند علیه او در این رابطه به دادگاه شکایت کند و در ادامه هم اگر پدر دارای اموال باشد، اما از پرداخت نفقه به فرزندان خود امتناع کند، آن ها می توانند با ارائه دادخواست به دادگاه و دریافت رای قطعی به میزان نفقه تعیین شده اموال و دارایی پدر را به نفع خود توقیف کنند و همچنین بار کیفری عدم پرداخت نفقه در ماده ۶۴۲ قانون مجازات اسلامی از ۳ ماه و یک روز تا ۵ ماه حبس تعیین شده است.

 

نگارنده متن: فاطمه نجفی - کارشناسی ارشد حقوق خصوصی.

ویراستار: محمد رضا سهرابی.

 

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، دانستنی های حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.

ضمانت کیفیت خدمات حقوقی

اعطای وکالت آنلاین به وکیل متخصص

وکیل واتساپی 24 ساعته

نگارش فوری و آنلاین تمامی اوراق حقوقی نادر و رایج با کیفیت تضمینی

مشاوره حقوقی نفقه

نگارش فوری انواع دادخواست ها

درباره ما

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی