موسسه وکیل تلفنی

  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

عوامل و موانع گذار به دموکراسی در خاورمیانه

عوامل و موانع گذار به دموکراسی در خاورمیانه

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۴/۱۳ | ۱۶:۱۲:۱۸

عوامل و موانع گذار به دموکراسی در خاورمیانه

براساس تحقیقی که انجام گرفته شاخص دموکراسی در 2016 میلادی، کشور اسرائیل (رتبه 29 جهان) تنها دموکراسی در خاورمیانه است؛ در حالی که کشور تونس (رتبه 69 جهان) تنها دموکراسی در آفریقای شمالی است؛ اساسا در جوامع اسلامی، غربی، شرق آسیا و حتی در جوامع تابع بودیزم، دموکراسی تعریف واحدی ندارد؛ یکی از شروط اصلی دموکراسی ایجاد جامعه مدنی قوی است که نقش واسط را بین حکومت و مردم داشته باشد و ما نیز قرار است تا در ادامه این مقاله به توضیح همین مطلب بپردازیم؛ فلذا از تمامی دانش پژوهان مشتاق به مطالعه خواهشمندیم که قبل از ادامه این مطلب، ویدئوی زیر را از دست ندهند.

 

 معرفی مشاوره حقوقی آنلاین و 24 ساعته در موسسه حقوقی وکیل تلفنی

 

 instant WhatsApp consultancy reservation

درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه )

021-47625900

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.

 

 

inexpensive telephone legal advice

چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی

اجرت (تومان)

۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

20.000 هزار تومان

10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

30.000 هزار تومان

15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

50.000 هزار تومان

20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

60.000 هزار تومان

30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل

90.000 هزار تومان

1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل

150.000 هزار تومان

پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری

*توجه*

لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

instant contact with lawyer in whatsapp

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید

 

"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"

 

توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
 

توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.

 

موسسه حقوقی وکیل تلفنی از اولین موسسات خدمات رسانی حقوقی آنلاین در ایران بوده که از اجتماع خبره ترین وکلای متخصص و همیاری آن ها تشکیل شده و مقاله ای که در ادامه آن را مطالعه خواهید کرد، چکیده و دستنویسی جزئی از دانش یکی از وکلای قهار ما در زمینه علوم سیاسی می باشد؛ اما این تنها خدمتی نبوده که وکلای وکیل تلفنی در اختیار آحاد جامعه قرار می دهند؛ بلکه امکان دریافت ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته که با ضمانت قیمت و کیفیت نیز صورت می گیرد در کنار مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان این موسسه، به صورت شبانه روزی مهیاست؛ برای اطلاع از شرایط دریافت این مشاوره، تنها کافیست که تصویرک زیر را لمس کنید.

 

 

ریشه بدبختی های خاورمیانه در چیست؟

 

source of middle east miserabilities

وکیل آنلاین و 24 ساعته در دسترس

 

  1. استبداد شرقی.
  2. سلطه جهان بینی دینی.
  3. دخالت خارجی.
  4. دولت های رانت مدار.

 

استبداد شرقی: ویژگی استبداد شرقی در آن است که منبع اصلی ثروت در دست دولت است و مالک اصلی کسی است که در رأس قدرت نشسته است؛ خلیفه، خان، سلطان، یا شاه. تا وقتی زمین زراعتی منبع اصلی درآمد بود، کلیه اراضی زراعتی عملا در مالکیت مستبد شرقی بود و اصل اقطاع حاکم بر تقسیم اراضی.

 

دولت رانت مدار: اقتصاد رانتی، اقتصادی است که دست کم چهل درصد درآمد کلی کشور از طریق منابع غیر تولیدی تأمین شود؛ واژه دولت رانت مدار را یک اقتصاد دان ایرانی به نام حسین مهدوی، وزیر پیشین ابداع کرده است.

 

دخالت خارجی: دخالت خارجی از آشکار ترین عوامل عقب ماندگی خاورمیانه و جهان اسلام است؛ منابع نفتی و موقعیت استراتژیک این مناطق علل اصلی این دخالت ها بوده و هستند.

 

موانع گذار به دموکراسی

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

1.ضعف جامعه مدنی مانع از تفویض قدرت اجتماعی، بسط شبکه های روابط اجتماعی و تقویت گفتمان انتقادی و ... می شود، آن گاه امکان گذار به دموکراسی و تعمیق رویه های دموکراتیک کمتر خواهد بود.

 

2.توسعه نیافتگی اقتصادی و اجتماعی مانع از تخصیص برابر منابع اقتصادی و توزیع برابر قدرت سیاسی و اجتماعی و ... می‌شود، آن گاه امکان گذار به دموکراسی و تعمیق رویه های دموکراتیک کمتر خواهد بود.

 

3.وابستگی به منابع رانتی مانع از پاسخگویی و شفافیت دولت و تقویت گروه های اجتماعی مستقل و.... می شود، آن گاه امکان گذار به دموکراسی و تعمیق رویه های دموکراتیک کمتر خواهد بود.

 

4.مصالحه ناپذیری نخبگان سیاسی مانع از سازمان یابی احزاب و جناح ها و گسترش نزاع ها و کشمکش های سیاسی و نظامی و ... می‌شود؛ این یکی دیگر از موانع گذار به دموکراسی است.

 

5.فقدان مقبولیت اجتماعی به دموکراسی مانع از پایبندی به هنجار های دموکراتیک و توجه مدنی و ... می‌شود که مانع گذار به دموکراسی است.

 

6.فرهنگ سیاسی خود سالار مانع از تقویت اعتماد سیاسی و بسط عام گرایی اخلاقی و ظهور فرد گرایی اخلاقی و ... می‌ شود.

 

ریشه های تخاصم در خاورمیانه چیست؟

 

source of cruelty in middle east

اورژانس وکالت 24 ساعته آنلاین

 

بعضی از مردم معتقدند ریشه این کشمکش های سیاسی در خاورمیانه دموکراسی است؛ عده ای ریشه خشونت ها را در فقر و تنگ دستی مردم می جویند و معتقدند فقر اقتصادی منازعاتی سیاسی به وجود آورده است؛ برخی دیگر معتقدند ریشه اصلی این خشونت ها و منازعات مشکلات مذهبی و تعصبات طائفه های است.

پاورقی: به اعتقاد من، برای هرچیزی نیاز به وجود ابزار است؛ اگر مثلاً ما می خواهیم خودرویی را تولید کنیم نیاز به ابزار هایی برای یه حرکت در آوردن آن داریم؛ به عبارت دیگر، عوامل بسیاری وجود دارند که با هماهنگی با یکدیگر کمک می کنند تا خودرویی به حرکت در آید.

 

تحولات خاورمیانه یا مشکلات خاورمیانه

 

 

1.عدم اعتماد اجتماعی، مثلاً یکی از این عوامل بیکاری است؛ منجر به بحران اقتصادی شدیدی می شود.

 

2.بسیاری از مردم کشور های خاورمیانه دولت هایشان را از خودشان نمی دانند.

 

3.در زمینه فرهنگی، مثلاً نبود امکانات فرهنگی خود به یک معضل تبدیل شده است.

 

4.یکی دیگر از مسائل مهم در خاورمیانه ساختار نظام های کشور های منطقه است.

 

به هر حال تمام این عوامل باعث می شود مردم اعتمادشان را به دولت از دست دهند. خود را در مقابل آن ببینند و احساس کنند که با آن نزدیکی ندارند و از همه خطرناک تر مردم به شدت احساس نا امیدی می کنند. نا امیدی نسبت به آینده، به خانواده هایشان، جامعه شان، مقطع اقتصادی شان و نظام آموزشی شان.

این ها مشکلات اصلی خاورمیانه است؛ منطقه از کمبود دموکراسی رنج می برد، مشکلات اقتصادی به شدت آن را آزار می دهد و بسیاری مسائل دیگر که آن ها را بررسی کردم.

 

مفهوم دموکراسی در خاورمیانه

 

concept of democracy in middle east

تماس فوری به بهترین وکیل خانواده 24 ساعته در دسترس

 

مفهوم دموکراسی در خاورمیانه همیشه با فراز و فرود های بسیاری همراه بوده و در طی زمان، دچار تحول زیادی شده است؛ دموکراسی در خاورمیانه با انقلاب های بهار عربی در 2011 آغاز شد. خاورمیانه تا این تاریخ تنها منطقه در جهان بود که گذار به دموکراسی را تجربه نکرده بود.

 

چالش های گذار به صلح از طریق دموکراسی بر توسعه سیاسی در خاورمیانه ...

  1. وجود شعار ها و آرمان های دموکراتیک در میان انقلابیون.
  2. انقلاب ها و خیزش های اخیر در خاورمیانه، از بیداری اسلامی تا دموکراسی.
  3. برگذاری انتخابات آزاد.
  4. تهیه و تدوین قانون اساسی و اصلاحات نهادی و ساختاری.

 

عوامل  و موانع گذار به دموکراسی در خاورمیانه

 

برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.


 

دیسپوتیسم شرقی یا استبداد شرقی: به علت این که در خاورمیانه دسترسی به آب کم است و روستاها از هم فاصله دارند و برای برقراری امنیت استبداد به وجود می آید.

  1. منابع رسانه ای و اطلاعاتی.
  2. ضعف نهاد های مدنی.
  3. تداوم ساختار قبیله ای.
  4. سنت استبداد شرقی و تسلط دولت ها بر منابع عمده.
  5. فرهنگ سیاسی تابعیت و سرسپردگی.
  6. دولت های رانتیر.
  7. گرفتن بیش از حد مالیات، تحت عنوان مالیات دولتی و شرعی.

 

بررسی چند تا از موانع گذار به دموکراسی در خاورمیانه

  1. جامعه مدنی: بررسی میانگین شاخص های جامعه مدنی مثل آزادی اجتماعات، آزادی عقاید و افکار، مشارکت مدنی و سرمایه اجتماعی، آزادی بیان و آزادی احزاب در بین کشور های مصر 27/34، لیبی 86/20، سوریه 49/23، بحرین 97/28 و یمن 66/39، چه پیش از شکل گیری جنبش های انقلابی بهار عربی چه پس از آن بر این واقعیت دلالت دارد که جامعه مدنی در این کشور ها بسیار ضعیف و غیرفعال است.

  2. فرهنگ سیاسی دموکراتیک: بررسی میانگین شاخص های فرهنگ سیاسی دموکراتیک در بین کشور هایی که بررسی کردم نشان می دهد که کشور های بحرین با 83/41 درصد، مصر با 56/46درصد، از فرهنگ سیاسی دموکراتیک بالایی برخوردار نیستند و بالعکس کشور تونس با 75/72 درصد از فرهنگ سیاسی دموکراتیک نسبتاً بالایی برخوردار است.

  3. و ... . 

 

در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، دانستنی های حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.

ضمانت کیفیت خدمات حقوقی در وکیل تلفنی

وکیل واتساپی 24 ساعته

نگارش فوری و آنلاین تمامی اوراق حقوقی نادر و رایج با کیفیت تضمینی

مشاوره حقوقی نفقه

نگارش فوری انواع دادخواست ها

درباره ما

 

 

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی