شکوائیه هتک حرمت یکی از دادخواست هایی است که به فور به مرجع قضایی ارائه می شود. بسیاری از افراد در مسائل خانوادگی، کاری و روابط اجتماعی با جرم هتک حرمت روبرو می شوند و نیاز دارند که وکیل کاربلد کیفری پرونده شان را پیگیری کند. موسسه حقوقی وکیل تلفنی بهترین وکیل کیفری را به شما معرفی می کند.
قبل از تهیه شکوائیه هتک حرمت باید با این عبارت آشنا شویم. هتک حرمت به معنی شکستن حرمت، بی احترامی و بی آبرو ساختن دیگری است. هتک حرمت در مواد قانونی مختلفی مورد توجه قانونگذار قرار گرفته است. اما باید گفت مقنن به طور مشخص تعریفی از عنوان مجرمانه هتک حرمت ارائه نداده و تنها مصادیق آن را بیان می کند.
جهت نگارش شکوائیه هتک حرمت ممکن است مصادیق مختلفی لحاظ شود. هرگونه گفتار یا رفتاری که موجب توهین، تخفیف و تحقیر دیگری شود از مصادیق هتک حرمت است. گفتار می تواند به صورت صریح یا ضمنی باشد و رفتار با توجه به زمان و مکان و عرف جامعه جرم انگاری خواهد شد.
اولین قدم برای طرح شکوائیه هتک حرمت تهیه دادخواست قوی و محکم می باشد. شما می توانید با درخواست مشاوره حقوقی از موسسه حقوقی وکیل تلفنی تقاضا نگارش شکوائیه را ثبت کنید. در کوتاه ترین زمان شکوائیه مستند و مستدل برای شما تنظیم خواهد شد.
مرحله بعد مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارائه شکوائیه هتک حرمت و سایر مدارک و مستندات می باشد. پس از بررسی های لازم توسط مرجع قضایی برای پیگیری پرونده شما به دادسرا فراخوانده می شوید.
در ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی به توهین ساده اشاره شده است که در صورتی که متهم با الفاظ رکیک به دیگری توهین کند مشمول مجازات می شود و بر اساس قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۱۳۹۹ شخص محکوم به پرداخت جزای نقدی خواهد شد.
از دیگر مصادیق هتک حرمت که منجر به نگارش شکوائیه هتک حرمت می شود افترا است که مجازات هتک حرمت برای آن تعیین می شود. ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی بیان می کند در صورتی که شخص اعمال مجرمانه ای را به دیگری نسبت دهد و توان اثبات آن را نداشته باشد به مجازات شلاق و حبس محکوم میشود. شایان ذکر است درباره این مجازات قانونی نیز جهت کاهش مجازات حبس به جزای نقدی تبدیل شده است.
قذف یکی از مهمترین مصادیق هتک حرمت است که مجرم به ۸۰ ضربه شلاق محکوم می شود. از دیگر مصادیق هتک حرمت توهین و نشر اکاذیب در فضای مجازی است که وکیل کارکشته کیفری با استناد به مواد مختلف شکوائیه آن را تهیه خواهد کرد.
توهین از طریق ارسال پیامک |
مشاوره حقوقی توهین و تهمت |
نگارش شکوائیه |
مشاوره حقوقی کیفری |
درباره ما |
پس از ارائه شکوائیه هتک حرمت به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پرونده به دادسرا محل وقوع جرم ارجاع داده می شود. بنابراین مرجع صالح جهت ارائه دادخواست هتک حرمت دادسرا محل وقوع جرم است. پس از بررسی های لازم پرونده در دادگاه کیفری محل وقوع جرم رسیدگی می شود و حکم مقتضی صادر خواهد شد.
شما می توانید اطلاعات لازم را درباره شکایت بابت هتک حرمت از طریق مشاوره حقوقی تلفنی به دست آورید. در کوتاه ترین زمان در موسسه حقوقی وکیل تلفنی پرونده شما پیگیری خواهد شد.
نکته مهم در تهیه شکوائیه هتک حرمت آن است که مدارکی که جمع آوری می کنید از قدرت اقناع کافی برخوردار باشد. شما باید به کمک شهود، گزارش کلانتری و اماراتی مانند صوت و فیلم از عمل شخص متهم کیفرخواست را علیه شخص دریافت نمایید.
در برخی مواقع شما نیازمند دفاع از خود هستید و به عنوان متهم در دعوی هتک حرمت فراخوانده شده اید. در این صورت وکلای ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی به شما کمک می کنند که با جمع آوری مدارک و مستندات محکمه پسند از خود رفع اتهام نمایید.
برای طرح شکوائیه هتک حرمت شما می توانید ابتدا از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با کارشناسان حقوقی ما گفتگو نمایید. کارشناسان با بررسی موضوع راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار می دهند. پس از آن درخواست نگارش شکوائیه را در سایت وکیل تلفنی ثبت نمایید. وکیل کیفری کاربلد در اسرع وقت با ارزیابی مدارک و استناد به مواد قانونی مختلف شکوائیه قوی برای شما نگارش خواهد کرد. شما با ارائه شکوائیه به دفاتر خدمات الکترونیک می توانید شکایت خود را ثبت کنید.
نگارش شکوائیه هتک حرمت نیازمند تخصص بالایی است. به طور کلی جرائم کیفری با وسواس و دقت نظری بیشتری توسط کارشناسان حقوقی و وکلا پیگیری خواهند شد. وکیل با در نظر گرفتن جرم صورت گرفته، مدارک و مستندات موجود، اظهارات شخص شاکی شکوائیه را نگارش می کند. متن دادخواست اولیه اهمیت زیادی دارد و باید بتواند مقام قضایی را اقناع کند.
وکلای ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی با در نظر گرفتن این موارد شکوائیه هتک حرمت را نگارش خواهند کرد. تعرفه هایی که در موسسه حقوقی وکیل تلفنی برای ارائه انواع خدمات حقوقی در نظر گرفته شده به گونه ای است که تمام اقشار جامعه بتوانند از آن بهره مند شوند.
هزینه نگارش شکوائیه در موسسه حقوقی وکیل تلفنی بسیار منصفانه است. شما می توانید از طریق تماس تلفنی یا گفتگوی آنلاین تقاضا نگارش شکوائیه را به ثبت برسانید.
در زیر نمونه شکوائیه هتک حرمت ارائه خواهد شد.
با سلام و احترام به استحضار می رساند:
اینجانب…. فرزند… با کد ملی… یک فقره چک در وجه …. فرزند… صادر نموده ام. اما قبل از فرا رسیدن زمان سررسید چک نامبرده به درب منزل بنده مراجعه کرده و با الفاظ رکیک و رفتار نا به جا من و خانواده ام را مورد هتک حرمت قرار داده است. مشتکی عنه برای زودتر نقد کردن وجه چک در محل زندگی بنده آبرو ریزی به راه انداخته و ضمن تهمت و افترا به والدین من توهین کرده است. شاهدان در محل حضور داشته و آماده ارائه شهادت هستند. همچنین دوربین مداربسته اعمال و رفتار ایشان را ثبت و ضبط کرده است. بنا بر آنچه گفته شد و به استناد ماده ۶۰۸، ۶۹۷ و ۲۴۵ قانون مجازات اسلامی تقاضا تعقیب و مجازات متهم را به دلیل هتک حرمت، توهین و افترا را دارم.