نمونه قرارداد پیمانکاری توزیع لبنیات چیست و چه کاربردی دارد؟ یکی از انواع قراردادهایی که میان کارفرما و پیمانکار منعقد میشود، قرارداد پخش مواد غذایی است. در میان مواد غذایی محصولاتی وجود دارند که پخش آنها باید هرچه سریعتر انجام شود. محصولات لبنی همچون شیر، ماست، پنیر، خامه و ... جزو این دسته از مواد غذایی قرار دارند. از همین رو کارخانهجات و مغازههای کوچک و بزرگ با انعقاد قراردادی همچون نمونه قرارداد پیمانکاری توزیع لبنیات در این مقاله، وظیفه پخش و توزیع این گروه از مواد غذایی را به یک پیمانکار میسپارند. همانطور که در قرارداد مشخص شده است، پیمانکار مربوطه میتواند یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این قراردادها این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی را از دست ندهید.
برای آنکه بتوانیم با بهترین وکیل قراردادها مشورت کنیم و از آنها برای حل و فصل مشکلات مربوط به قرارداد کمک بگیریم، لازم است تعریف درستی از وکیل قرارداد داشته باشیم. وکیل قرارداد همان وکیل پایه یک دادگستری میباشد که پس از طی کردن تحصیلات تکمیلی و گذراندن دوره کارآموزی، پروانه وکالت خود را دریافت کرده است. اما یک موضوع باعث تمایز میان سایر وکلا با وکلای قرارداد میشود. وکلای قرارداد تمرکز خود را بر روی حوزه قراردادنویسی و حل و فصل مشکلات حقوقی مرتبط با قرارداد منعطف میکنند. بنابراین این دسته از وکلا تخصص و تجربه بیشتری در زمینه تنظیم و تفسیر توافقات کتبی دارند.
بسیار خب! اکنون میتوان جواب روشنی به سوال اصلی این بخش ارائه کرد. وکیل قراردادها چه خصوصیاتی دارد؟ وکیل قرارداد ضمن داشتن ویژگیهایی نظیر دانش کافی، سابقه بالا، اعتماد به نفس، شجاعت، فن بیان قوی و ... که سایر وکلا نیز از آن بهره میبرند، سابقه کثیری در امر قراردادنویسی داشته و بنابراین بهترین فرد برای سپردن تنظیم متون توافقات به وی محسوب میشود. برای مثال اگر در پی تنظیم قراردادی مشابه نمونه قرارداد پیمانکاری توزیع لبنیات هستید، بهتر است به این وکلا رجوع نمایید.
مشاوره حقوقی انلاین و رایگان یک روش ایده آل و بدون هزینه برای رسیدن به پاسخ سوالات حقوقی است. آیا از این روش مشاوره استفاده کردهاید؟ اگر نه، مطمئن باشید عاشق آن خواهید شد.
نمونه قرارداد پیمانکاری توزیع لبنیات و سایر قراردادهای مشابه آن در زمره توافقات پیمانکاری قرار دارند. از همین رو ممکن است بخواهید با قراردادهای پیمانکاری نیز آشنا شوید. در ادامه به تعریف این مفهوم خواهیم پرداخت. قرارداد پیمانکاری دستهای از قراردادهای همکاری است که میان کارفرما و پیمانکار منعقد میشود. تحت این توافقات کارفرما اجرای تمام یا بخشی از پروژه مدنظر خود را به یک فرد حقیقی یا حقوقی واگذار میکند. طرف دیگر این قرارداد پیمانکار است که در ازای دریافت حق الزحمه متعهد میشود وظایف محوله توسط کارفرما را انجام دهد.
تنظیم یک قرارداد پیمانکاری شامل بندهای مختلفی میباشد. در چنین قراردادی میبایست این بندها بر اساس خواستههای طرفین به صورت واضح و مبرهن درج گردد. اما شاید بخواهید بدانید این بندها شامل چه مواردی هستند. در ادامه با بندهای مهم قراردادهای پیمانکاری آشنا میشویم:
مشاوره حقوقی امور اداری یا دولتی |
تنظیم قرارداد انلاین |
وکیل امور پیمان |
مشاوره قرارداد کار |
درباره ما |
انواع قرارداد پخش مواد غذایی همچون نمونه قرارداد پیمانکاری توزیع لبنیات جزو قراردادهای نامعین و لازم الاجرا میباشند. قرارداد نامعین به آن دسته از توافقات کتبی گفته میشود که هیچ شرط خاصی برای انعقاد آنها در نظر گرفته نشده است. از طرفی منظور از لازم الاجرا بودن این قراردادها این است که پس از امضای قرارداد طرفین موظف به عمل کردن به وظایف خود بوده و امکان فسخ قرارداد بدون اطلاع طرف مقابل وجود ندارد. از همین رو بستن چنین توافقاتی اهمیت بسزایی برای تولیدیها و کارخانهجات، به خصوص کسبوکارهای مرتبط با لبنیاتی دارد.
به عنوان مثال محصولات لبنی تاریخ انقضای کمی دارند. بنابراین هرگونه تاخیر در رساندن این محصولات به فروشنده و فروش آنها به مشتری میتواند منجر به خرابی و فاسد شدن گردد. از همین رو واجب است توزیع و پخش محصولات لبنی طبق برنامه خاصی انجام شود. با آگاهی از این موضوع تولیدیها و کارخانهجات مختلف که در زمینه تولید و عرضه محصولات لبنی فعالیت میکنند، اقدام به عقد قرارداد برای برون سپاری خدمات مرتبط با پخش میکنند. با امضای این توافقات خیال مالکان و صاحبین تولیدیها و کارخانهجات از بابت پخش مرتب محصولات لبنی آسوده خواهد ماند.
اصولا تنظیم و عقد قرارداد پخش مواد غذایی به مدارک خاصی نیاز ندارد. یک قرارداد پخش بر اساس توافقات طرفین تنظیم شده و توسط دو طرف یا نمایندگان آنها به امضا میرسد. اما یک نکته در زمان عقد چنین توافقاتی باید رعایت شود. مشخصات طرفین باید به صورت دقیق و واضح نگاشته شده باشد. در واقع مشخصات طرفین باید دقیقا با مدارک هویتی افراد منطبق باشد. از همین رو بهتر است در زمان تنظیم قراردادهای مذکور، مدارک هویتی طرفین بررسی و از آنها برای ثبت مشخصات استفاده شود.
آیا تا به حال از مشاوره حقوقی تلفنی برای حل مشکلات حقوقی خود استفاده کردهاید؟ مشاوره از طریق تلفن بهترین روش برای مشورت با وکلا است، چرا که نه محدودیت زمانی دارد، نه محدودیت مکانی. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
مشخصات طرفین مشخصات کارفرما: آقا / خانم / شرکت ------------------- به شماره ملی / شماره ثبتی --------------- به نشانی ------------------------------------------ شماره تلفن ثابت ---------------- شماره همراه ------------------ مشخصات پیمانکار: آقا / خانم / شرکت ------------------- به شماره ملی / شماره ثبتی --------------- به نشانی ------------------------------------------ شماره تلفن ثابت ---------------- شماره همراه ------------------
موضوع قرارداد موضوع قرارداد عبارت است از همکاری جهت توزیع و پخش محصولات لبنی تولیدی کارخانه یا مغازه ------------------ .
مدت قرارداد مدت زمان اعتبار این قرارداد ---- ماه / سال میباشد که از تاریخ ------------ تا تاریخ --------- در نظر گرفته شده است.
مکان قرارداد حوزه توزیع و پخش محصولات لبنی توسط پیمانکار استان / شهر --------------- میباشد.
مبلغ قرارداد و نحوه پرداخت آن مبلغ کل قرارداد ---------------- ریال بوده که این مبلغ به صورت ماهیانه ------------------ ریال به حساب پیمانکار واریز خواهد گشت. *نحوه پرداخت میتواند بر حسب توافق طرفین متغیر باشد.
تعهدات طرفین *در این بخش باید تعهدات کارفرما و پیمانکار به صورت واضح و مبرهن مشخص شود.
*در ادامه میتوان سایر موارد همچون خسارت دیرکرد، دستگاه نظارت، موارد فسخ، دوره ضمانت و غیره را در قرارداد گنجاند.
امضا کارفرما امضا پیمانکار
|
جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره قراردادهای پیمانکاری، مشاوره حقوقی را فراموش نکنید. این مشاوره تمام ابهامات شما را از بین خواهد برد.