حتما میدانید پروژه ساخت و احداث ساختمان از عملیات متعددی تشکیل شده است. اسکلت بندی، فونداسیون، دیوارکشی، تاسیسات برق، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، تاسیسات مکانیکی، محوطه سازی، حصارکشی و ... تنها بخشی از فرایندهایی است که برای راه اندازی ساختمان باید انجام شود. قرارداد پیمانکاری اجرای عملیات ساختمانی قراردادی است که به موجب آن کارفرمای پروژه کلیه امور مربوطه را به یک پیمانکار واگذار میکند. این قرارداد درگیریها و دغدغههای کارفرما را کاهش داده و پیمانکار را موظف میکند ناظر انجام امور بخشهای مختلف ساختمان شود. موسسه حقوقی وکیل تلفنی به عنوان یک مشاور حرفهای در این قسمت قصد دارد به این نوع از قراردادهای پیمانکاری بپردازد.
یک پروژه عمرانی نظیر ساخت ساختمان به مجموعه پروژههای کوچکتری طبقه بندی میشود. اگر بخواهیم این پروژهها را نام ببریم، به ساخت ابنیه، تاسیسات برق، تاسیسات مکانیکی، محوطه سازی، حصارکشی و ... میتوانیم اشاره کنیم. کلیه این فرایندها با عنوان اجرای عملیات ساختمانی شناخته میشوند. این در حالی است که اجرای این پروژهها از عهده کارفرمای مربوطه خارج است. در چنین شرایطی قراردادی منعقد میشود تا کلیه امور مرتبط با ساخت و راه اندازی ساختمان به یک پیمانکار واگذار گردد. به این قرارداد، قرارداد اجرای کلیه عملیات ساختمان گفته میشود.
با توجه به گسترش ساخت و ساز در کشور، امروزه قراردادهای پیمانکاری من جمله قرارداد پیش رو به صورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرند. در این راستا اخذ مشاوره حقوقی انلاین و رایگان میتواند بسیار کارگشا باشد. با دریافت این مشاوره میتوانید به سوالات حقوقی خود پیرامون قراردادها پاسخ دهید.
مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت |
مشاوره حقوقی ملکی |
وکیل امور پیمان |
مشاوره حقوقی نگارش قرارداد |
درباره ما |
انعقاد قراردادهای پیمانکاری و برون سپاری اجرای عملیات ساختمانی به یک فرد واسطه از جنبههای مختلف حائز اهمیت میباشد. نخست باید بدانید کارفرما در طول پروژه باید به امور مختلفی رسیدگی کند. اگر کارفرما بخواهد وظیفه سرکشی به بخشهای مختلف پروژه را شخصا انجام دهد، به طور حتم مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد. همچنین یک پیمانکار به تمام اصول و قوانین ساختمان سازی واقف است. بنابراین سپردن کار به پیمانکار و متعهد نمودن وی جهت اجرای هر چه بهتر عملیات امری مهم به شمار میرود.
در این میان همکاری با یک شخص برای محول کردن عملیات ساختمانی میتواند زمینه ساز بروز مشکلات جدی در آینده شود. از این رو توصیه میشود قبل از آغاز این همکاری از قرارداد پیمانکاری ساختمان استفاده شود. به این ترتیب هم وظایف کارفرما کاسته خواهد شد، هم از مشکلات آینده جلوگیری میگردد.
قرارداد پیمانکاری اجرای عملیات ساختمانی یک قرارداد لازم الاجرا محسوب میشود. بنابراین لازم است تا در زمان عقد قرارداد با آگاهی کامل نسبت به امضای آن اقدام کنید. چرا که به محض امضای طرفین افراد باید به تعهدات درج شده در متن عمل کنند. با توجه به عدم اطلاعات کافی درباره انواع قرارداد، خصوصا قراردادهای پیمانکاری میان افراد جامعه معمولا افراد زیادی پس از تنظیم آن متوجه پایمال شدن حق و حقوق خود میشوند که البته پشیمانی در این زمان سودی نخواهد داشت. بنابراین اگر میخواهید با کمترین دغدغه برای ثبت قرارداد پا پیش بگذارید، توصیه میشود از مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده کنید.
این کار باعث افزایش اطلاعات حقوقی شما پیرامون قرارداد خواهد شد. در این صورت با جزئیات این توافقات آشنایی خواهید داشت و بدون بروز مشکل برای تنظیم قرارداد خود اقدام خواهید کرد. در واقع مشاوره حقوقی آن هم با وکلای کاربلد احتمال تضییع حق و حقوق شما را به صفر میرساند.خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
قرارداد اجرای عملیات ساختمانی یک قرارداد پرکاربرد و ضروری است که برای پروژههای ساختمان به وفور مورد استفاده قرار میگیرد. بر اساس این قرارداد کار ساخت و ساز ساختمان با دقت و کیفیت بیشتری انجام خواهد شد. همچنین تنظیم این قرارداد خیال شما را از بابت پیشرفت پروژه به نحو احسن آسوده خواهد کرد. با این حال نوشتن متن قراردادهای فوق مستلزم داشتن آگاهی به اصول و قوانین حقوقی میباشد. اگرچه مفاد این قرارداد باید توسط توافقات طرفین نگاشته شوند، اما این مفاد باید بر اساس قوانین مدنی تنظیم گردند. اینجاست که باید تنظیم قرارداد را به یک وکیل خبره بسپارید.
وکیل تلفنی ضمن ارائه خدمات مشاوره حقوقی تنظیم آنلاین قرارداد شما را نیز انجام میدهد تا یک قرارداد همه جانبه منعقد کنید. اگر به این قرارداد نیاز دارید، با وکلای ما ارتباط برقرار کنید تا به صورت آنلاین بهترین متن را بر اساس خواستههای خود دریافت کنید.
طرفین قرارداد کارفرما: آقا / خانم / شرکت ---------------- به مدیریت / نمایندگی ---------------- به شماره ملی / شماره ثبتی --------------- به نشانی ------------------------------------------ شماره تلفن ------------- پیمانکار: آقا / خانم / شرکت ---------------- به مدیریت / نمایندگی -------------- به شماره ملی / شماره ثبتی --------------- به نشانی ------------------------------------------ شماره تلفن -------------
موضوع قرارداد موضوع قرارداد عبارت است از اجرای کلیه عملیات ساختمانی نظیر ساخت بنا، تاسیسات برق، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، تاسیسات مکانیکی، محوطه سازی، حصارکشی و همچنین راه اندازی و تحویل بخشهای مختلف.
محل اجرای قرارداد این قرارداد در نشانی ------------------------------------- با مجوز رسمی ------------- مورخ --------- انجام میشود که پیش از این به رویت پیمانکار رسیده است.
محاسبه مشخصات پروژه *این بخش مربوط به نقشهها و دستورالعملهای کارفرمای پروژه و مهندس ناظر میباشد. در این قسمت میبایست کنترل و کیفیت مصالح و برنامه زمانی پیشرفت پروژه درج گردد.
مبلغ قرارداد مبلغ کل قرارداد بر اساس برآورد پیمانکار و مهندس ناظر پروژه از قرار هر متر مربع زیربنای ساختمان به ارزش --------- ریال محاسبه شده است. *در این قسمت میتوان تمام امور ساخت بنا، تاسیسات برق، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، تاسیسات مکانیکی، محوطه سازی، حصارکشی و ... را به تفکیک ارزشگذاری کرد.
نحوه پرداخت مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد در زمان انعقاد پرداخت میشود. مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد پس از اجرای 50% از کل پروژه و با تایید سرپرست کارگاه پرداخت میگردد. مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد پس از اتمام پروژه و با تایید نهاد نظارتی پرداخت میگردد. مبلغ ---------- ریال معادل ----------- درصد از کل قرارداد پس از اتمام دوره ضمانت و رفع ایرادات موجود در ساختمان پرداخت میگردد.
اسناد و مدارک قرارداد این قرارداد شامل اسناد و مدارک ذیل میباشد:
مدت زمان قرارداد مدت زمان این قرارداد جمعا ------------- روز است که از تاریخ ---------------- شروع و در تاریخ --------------- خاتمه مییابد.
*در ادامه میتوان با توجه به قرارداد خسارت دیرکرد، پرداخت مالیات، تعهدات و بسیاری از جزئیات دیگر را نیز اضافه نمود.
امضا کارفرما امضا پیمانکار |