موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری

شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۲/۶ | ۱۵:۱۶:۵۳

 

آشنایی با دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری به موجب اصل 173 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، به منظور رسیدگی به شکایات مردمی نسبت به تصمیمات و اقدامات اداری تشکیل گردیده است. دیوان عدالت اداری زیر نظر رئیس قوه قضاییه عمل می کند. در حقوق جاری ایران، موضوع شکایت به تصمیمات مقامات دولتی و همچنین اقداماتی که مامورین دولتی انجام می دهند، در«قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری» مصوب سال 1392 تعیین شده است.

 

هزینه مشاوره حقوقی

مطابق با ماده 1 قانون مذکور هدف از تشکیل دیوان عدالت اداری به طور کلی رسیدگی به شکایات و دادخواهی مردم نسبت به غیر شرعی بودن، یا غیر قانونی بودنِ تصمیمات و آیین نامه های دولتی، اقدامات مامورین و تصمیمات آنهاست. دیوان دارای شعب نخستین و تجدید نظر است. شعب نخستین دیوان از یک قاضی یا دادرس علی البدل تشکیل شده است. شعب تجدید نظر متشکل از یک رئیس و دو مستشار تشکیل می شود و ملاک برای تصمیم گیری، رای اکثریت قضات است.

دیوان عدالت اداری در تهران مستقر می باشد و علاوه بر شعب نخستین و تجدید نظر، در بر دارنده هیات عمومی و هیات های تخصصی نیز می باشد. تشکیلات اداری و تعداد شعب دیوان عدالت اداری را رئیس قوه قضاییه تعیین می کند.  برای مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

پرونده ها در چه صورتی به دیوان عدالت اداری ارجاع داده می شوند؟

طبق ماده 10 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری هر یک از اشخاص حقیقی یا حقوقی می توانند با تقدیم دادخواست نسبت به موضوعات زیر، شکایات و تظلمات خود را به دیوان عدالت اداری تقدیم کنند:

  • تصمیمات و اقدامات ادارات و موسسات دولتی، از قبیل شهرداری ها، وزارتخانه ها، سازمانها، شرکت های دولتی، نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آنها.
  • تصمیمات و اقدامات مامورین موسسات فوق الذکر.
  •  رسیدگی به اعتراضات و شکایات از آرای هیات های رسیدگی به تخلفات اداری، کمیسیون های مالیاتی، هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون ماده صد شهرداری و به طور کلی آرای صادره از هیات های رسیدگی به تخلفات اداری، از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها در صلاحیت دیوان عدالت اداری خواهد بود.

 

اعتراض به رای دیوان عدالت اداری

  • اگر مستخدمین لشکری و کشوری از حیث حقوق استخدامی خود اعتراضی داشته باشند، دیوان عدالت اداری مرجع صالح برای رسیدگی به دعوا خواهد بود.
  • علاوه بر موارد مذکور، هیات عمومی دیوان عدالت اداری می تواند در مورد آیین نامه ها و سایر نظامات و مقررات دولتی به شکایات مردم رسیدگی کند و در صورتی که آنها را خلاف شرع یا قانون یافت، نسبت به ابطال آنها اقدام کند.

مجموعه وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی ارائه دهنده خدمات مشاوره حقوقی تلفنی توسط بهترین وکلای متخصص در حوزه دعاوی دیوان عدالت اداری پاسخ دهنده شماست.

وظیفه دیوان عدالت اداری چیست؟

برای رسیدگی در دیوان عدالت اداری باید «دادخواست» تقدیم کرد. دادخواست باید روی برگه های مخصوص چاپی به زبان فارسی تنظیم شود. برای مشاوره حقوقی در خصوص نحوه دادخواست نویسی می توانید با موسسه حقوقی وکلای تلفنی تماس بگیرید. مطابق با قانون دیوان تنها به شکایاتی رسیدگی می کند که توسط ذینفع یا نماینده قانونی او اعم از وکیل، ولی و ... طرح می شود. بنابراین اگر در مورد موضوعی ذینفع نیستید نمیتوانید در دیوان عدالت اداری نسبت به تصمیم اداری اعتراض کنید. رسیدگی در دیوان عدالت اداری مستلزم پرداخت هزینه دادرسی است.

 

دیوان عدالت اداری

برای اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری چه باید کرد؟

به موجب قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان ، شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری از قرار زیر است:

  • اگر آرای صادره از شعب دیوان به حقوق اشخاص ثالثی که در دعوا حضور نداشته اند لطمه ای وارد کند، اشخاص مذکور طرف دو ماه از تاریخ اطلاع یافتن از مفاد رای، حق اعتراض به رای دیوان را دارند. این اعتراض به شعبه ای که به پرونده رسیدگی می کند، تقدیم می شود.
  • همه آرایی که از شعب نخستین دیوان عدالت اداری صادر می شوند، قابل تجدید نظر می باشند. مهلت تجدید نظر در مورد کسانی که در ایران اقامت دارند بیست روز و برای کسانی که خارج از ایران اقامت دارند، دو ماه از تاریخ اطلاع از رای است. از جمله شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری، تقدیم «دادخواست تجدید نظر» است. این دادخواست به شعبه صادر کننده رای، یا دفاتر دیوان در مراکز استانها تقدیم می شود. ارجاع دادخواست تجدید نظر با رئیس دیوان خواهد بود. با ارجاع رئیس دیوان پرونده به یکی از شعب تجدید نظر فرستاده می شود.
  • یکی دیگر از موارد و شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری اعاده دادرسی از آرای دیوان است. اعاده دادرسی نیز مستلزم تقدیم دادخواست به شعبه صادر کننده حکم است. اگر حکمی خارج از موضوع شکایت صادر شده باشد، یا بیشتر از خواسته باشد، یا در مفاد حکم تضاد وجود داشته باشد، مورد از موارد اعاده دادرسی است. اگر حکم مستند به اسناد و دلایلی باشد که پس از قطعی شدن ، جعلی بودن آن اسناد برای مرجع صلاحیت دار محرز شود، نیز می توان نسبت به حکم قطعی صادر شده از شعبه دیوان تقاضای اعاده دادرسی کرد.

 

ارتباط در واتس اپ

مدارک و مستندات لازم برای اعتراض به حکم قطعی دیوان عدالت اداری

از جمله مهمترین شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری، مدارک و مستنداتی است که باید به شعبه تحویل گردد. اعتراض به آرای قطعی به شعبه صادر کننده حکم یا قرار مورد اعاده دادرسی تحویل می گردد. اعاده دادرسی از احکام قطعی صادر شده از شعب دیوان عدالت اداری مستلزم پرداخت هزینه دادرسی مطابق با هزینه دادرسی مرحله تجدید نظر است. دادخواست اعاده دادرسی باید در بر دارنده رای یا حکم قطعی مورد اعتراض باشد. به علاوه باید دلایل جهت یا جهت های قانونی که به موجب آن دادخواست اعاده دادرسی تقدیم شده است، ذکر شود.

برای اعتراض به رای دیوان عدالت اداری چند روز فرصت داریم؟

مهلت اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از ایران دو ماه از زمان اطلاع از موجبات اعاده دادرسی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط اعتراض به آرای قطعی دیوان عدالت اداری می توانید با مجموعه وکلای تلفنی تماس بگیرید. همچنین می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان ما استفاده نمایید.

 

مشاوره حقوقی امور اداری یا دولتی

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری

اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری

 اعتراض به رای دادگاه در 30 دقیقه

درباره ما 

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی