در لغت مفهوم جعل یعنی خلق کردن و دگرگون کردن و تزویر به معنای حیله و تقلب و خلاف واقع نشان دادن چیزی را گویند در اصطلاح حقوقی جعل و تزویر را برای ساختن هر چیزی مثل سند بر خلاف حقیقت و به ضرر دیگری را گویند.
وکیل جعل رایانه ای با توجه به تخصصی بودن رسیدگی به این گونه ای از جرائم می توانند بهترین راهنما در دفاع و یا اثبات بی گناهی در این گونه از جرایم باشند.
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل واتساپی |
رزرو مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل |
مشاوره حقوقی توسط وکیل جعل رایانه ای |
مشاوره حقوقی کیفری |
مشاوره حقوقی جرایم رایانه ای |
مشاوره حقوقی فوری |
جعل رایانه ای در جامعه امروزی با توجه به گسترش علم و تکنولوژی رایانه ای از رایج ترین جرایمی است که در دادگاه دیده می شود و به همین دلیل توجه بیشتر حقوقدانان و قانون گذاری را را به خود جلب نموده است.جرایم در جامعه گذشته بیشتر به صورت سنتی بود و قوانین بر همان اساس تعریف می شد ولی امروزه با جرایمی سروکار داریم که با مفاهیم سنتی جرم تفاوت دارند که به آن اصطلاحا جرایم رایانه ای می گویند و جعل رایانه ای هم از مصادیق همین دسته محسوب می گردد. بستر وقوع جرایم رایانه ای و ابزار ارتکاب به این جرائم سیستم های رایانه ای هستند تمامی این جرایم تقریبا از لحاظ موضوعی در امتداد جرایم سنتی قرار می گیرند و فقط از نظر برخی از ابعاد با آنها تفاوت دارند
جرم جعل رایانه ای با توجه به ماده 6 قانون جرایم رایانه ای، حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی دو میلیون تا ده میلیون تومان و یا جمع هر دوی مجازات های حبس و جزای نقدی خواهد بود.
وکیل جعل رایانه ای بهترین امکان را برای دفاع در بی گناهی شما فراهم می آورد زیرا تخصص لازمه ارائه ادله مستند به دادگاه را داراست و می تواند با گستردگی تخلفات در این فضا، بهترین راهکار قانونی را به شما پیشنهاد دهد.
با استناد به ماده قانونی 7 جرایم رایانه ای هرکس با آگاهی از جعلی بودن داده ها یا کارت ها و تراشه ها ی (موضوع ماده 6)، از آنها استفاده کند، مرتکب جرم استفاده از محتوای مجهول شده است و مجازات های تعریف شده برای جعل رایانه ای که در ماده 6 وجود دارد، شامل حال او نیز خواهد شد.
مجازات افرادی که ایجاد اختلال در سامانه های رایانه ای سازمان های دولتی همچون اداره آب و برق و گاز و مخابرات دولتی و وسایل و متعلقات آنها اعم از سد و کانال و انشعابات لوله کشی و دستگاههای تولید و توزیع و انتقال آنها و همچنین دستگاههای مخابراتی و ارتباطات مملکتی از قبیل تلفن و تلگراف و رادیو و تلویزیون و ماکروویو و وسایل مربوط که به هزینه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش خصوصی یا از طرف بخش خصوصی یا از طرف بخش خصوصی به منظور استفاده عمومی ایجاد شده مرتکب تخریب یا ایجاد حریق یا از کار انداختن و یا هر نوع خرابکاری دیگر بشود به حبس مجرد از سه تا ده سال محکوم می شود و چنانچه کارکنان سازمان های مربوط باشد به حداکثر مجازات محکوم خواهد شد.
در صورت هر گونه ابهام در مورد مجازات ها و یا راههای قانونی در اثبات بی گناهی دارید با مشاوره حقوقی تلفنی و وکیل جعل رایانه ای این موسسه حقوقی ارتباط برقرار نمایید تا اقدام اولتان در حل مشکل بهترین اقدامتان باشد.
مطابق قانون و به استناد ماده 1: هر کس که بدون مجوز و به منظور دستکاری به سیستم های رایانه ای به صورت غیر مجاز وارد سیستم های مخابراتی و یا رایانه ای که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است بشود به حبس از نود و ی روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
در فصل چهارم از جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی در ماده 742 آمده است: هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا حاملهای داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
در ماده 743 همین قانون آمده است.هرکس از طریق سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا حامل های داد مرتکب اعمال زیر شود به ترتیب زیر مجازات خواهد شد.
الف) چنانچه به منظور دستیابی افراد به محتویات مستهجن، آنها را ترغیب، تحریک، تهدید یا تطمیع کند یا فریب دهد یا شیوه دستیابی به آنها را تسهیل نموده یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
ارتکاب این اعمال در خصوص محتویات مبتذل موجب جزای نقدی از دو میلیون ریال تا پنج میلیون ریال است.
ارتباط با مشاورین حقوقی آنلاین و تلفنی جهت اطلاع از قوانین و اطلاع از چگونگی اثبات بی گناهی در جعل رایانه ای، توسط وکیل جعل رایانه ای از اقدامات درست و به موقع در هنگام قرار گرفتن در این شرایط است.
هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در فضای مجازی انجام گرفته باشد و در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد می تواند توسط وکیل جعل رایانه ای پیگیری و دفاعیات و اثبات در بیگناهی با ادله موجود مطرح و پیگیری شود.
فضای مجازی یا سایبری اجتماعی است که رایانه ها و تلفن همراه در یک طرف و کاربران این فضا ها در طرف دیگر آن هستند و جرایم رایانه ای فقط در همین فضا قابل تعریف است و می توان این جرایم را در این فضا به سه دسته تقسیم بندی نمود.
وکیل جعل رایانه ای متخصص می تواند با توجه به تسلط بر مبانی علمی این دعاوی و آشنایی کامل با فضای مجازی و عملکرد مختلف رایانه ای بهترین راهکار را ارائه دهد
جرایم رایانه ای از آن دسته از جرایمی است که نیاز به کمک و درخواست مشاوره از مشاوران حقوقی تلفنی و آنلاین و وکیل جعل رایانه ای را داشته تا با کمک گرفتن بتوانید دلایلی محکمه پسند در اثبات بی گناهی در جعل رایانه ای به دادگاه ارائه دهید.
بهره مندی از حضور وکیل جعل رایانه ای مجرب و متخصص در جرائم رایانه ای بهترین اقدامی است برای افرادی که در دام افراد متقلب و جاعل قرار گرفته اند.
سوالات متداول وکیل جعل رایانه ای
1- جرایم رایانه ای دارای چه ویژگی هایی هستند؟
2- آیا انتشار محتوای تحریک آمیز در فضای مجازی جرم است؟
بله هر گونه انتشار محتوا در فضا های مجازی مانند اینستاگرام، تلگرام و واتساپ که علیه عفت و اخلاق عمومی باشد جرم است و مجازات در پی دارد.
3- چرا الزام به ارتباط با وکیل جرایم رایانه ای در اثبات بی گناهی در جرایم رایانه ای می باشد؟
زیرا وکیل جعل رایانه ای می تواند گام به گاه در روند در مسیر پرونده شما را همراهی کند و توضیحات لازم را ارائه دهد و شما را از سلسه قوانین مربوطه آگاه نماید تا شما نیاز مطابق روند پرونده بر اساس قوانین و مقررات اقدام نمایید
4- انواع جعل از نظر قانون را بیان کنید؟
5- مجازات برای افراد از نظر قانون برای محتویات مستهجن به وسیله سامانه های رایانه ای چه می باشد؟
به حبس از نود و یک روز تا دو سال جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.