در قوانین موجود نظام حقوقی ایران در گذشته مرد بدون ارائه مدرک و مستندات می توانست تقاضای طلاق را به دادگاه ارائه داده و به اجبار زن می بایست آن را قبول کرده که این اجبار و بی عدالتی موجب تضییع حقوق زنان و عدم امنیت روانی در این قشر مهم جامعه می شد، تا اینکه با تغییرات قوانین و برقراری قانون حکم طلاق اجباری 1400، مرد در صورت تقاضای طلاق اجباری باید مراحلی راطی کرده و از نظر قانونی ضرورت طلاق را به مرجع قانونی اثبات کند و اجازه طلاق را مرجع قضایی صادر می کند که در ادامه این مطلب به بررسی تخصصی این قانون خواهیم پرداخت؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً مشاهده فرمایید.
توصیات بانوی وکیل ما در خصوص طلاق (به هیج وجه از دست ندهید)
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه ) |
021-47625900 |
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، قاب طلایی زیر را لمس کنید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی |
اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
20.000 هزار تومان |
10 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
30.000 هزار تومان |
15 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
50.000 هزار تومان |
20 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
60.000 هزار تومان |
30 دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل |
90.000 هزار تومان |
1 ساعت مشاوره حقوقی با وکیل |
150.000 هزار تومان |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، دکمه اتصال به واتساپ وکیل را که در همین زیر آمده است را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل کند. |
|
"سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای مشغول به کار در آن، بررسی نماد اعتماد آن سایت است؛ به انتهای هر سایت بروید تا وجود این نماد را بررسی نمایید"
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.
طبق قانون حکم طلاق اجباری که در سال 1400 طراحی و تصویب شد، طلاق دادن زنان باید بر اساس منطق صورت بگیرد و دلایلی محکمی پشتوانه آن باشد؛ از این رو وکلای متخصص موسسه حقوقی ما به صورت 24 ساعته آنلاین و در دسترس هستند تا به تمامی هموطنان مشاوره آنلاین و رایگان طلاق ارائه داده یا ارزان ترین مشاوره تلفنی 24 ساعته خود را در خدمت هم میهنانمان قرار دهند تا از این طریق بتوانند از تضییع حقوق بانوان کشورمان خودداری نمایند و ایشان را از حقوق خویش آگاه کنند؛ برای اطلاع از شرایط دریافت ارزان این مشاوره، تنها کافیست که تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
حکم قضایی اجبار شوهر به طلاق در سال 1400
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید. |
به زنی که هر کدام از موارد تمکین که در موقع عقد نکاح متعهد شده است را بدون عذر موجه عملی ننماید ناشزه و به عمل ولی نشوز می گویند؛ زن ناشزه که عدم تمکین داشته مطابق با حکم طلاق اجباری 1400مستحق دریافت نفقه نیست و مرد می تواند با مشاوره از مشاوران حقوقی اقدام به نگارش دادخواست تمکین کند و یا اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه بخواهد.
طلاق فوری به دلیل ازدواج اجباری
زوجین در تب و تاب اول ازدواج هیچگاه به بند و تبصره هایی که در دفترچه های ازدواج نوشته شده است توجه ای نمی کنند و ناخواسته درگیر حکم طلاق اجباری 1400 می شوند؛ بر اساس حکم طلاق اجباری 1400 12شرط از شروط عقد نکاح ضمن عقد است که به آن اشاره ای می کنیم:
نکته: در برخی از زوجین در همان اول حق طلاق به زن بدون هیچ پیش شرطی داده می شود که خارج از این 12 شرط در دفاتر رسمی وکالت در طلاق را به زن داده شده و زوجه در هر زمان و بدون تعهد در پیش شرط می تواند با توجه به حکم طلاق اجباری 1400 از دادگاه تقاضای طلاق نماید.
تهدید در معنای لغوی آن به معنی ترساندن و هشدار به از لحاظ حقوقی وادار نمودن فردی به ارتکاب جرم و یا گرفتن مال و یا ترساندن فرد از آسیب جانی، حیثیتی و آبرویی و... است؛ در این حالت، تهدید به صورت های گوناگونی دیده می شود مانند:
تهدید به انجام یک فعل: در این نوع تهدید فرد به زور متوسل شده و فرد دیگری را مجبور به عمل مجرمانه مانند قتل، سرقت، حمل مواد مخدر، جعل اسناد و یا مجبور به انجام رابطه نامشروع و... می کند.
تهدید نفسانی: ترساندن فرد به رساندن آسیب بدنی و یا ضرب و جرح خانواده و یا اطرافیان وی مانند تهدید به قتل
تهدید حیثیتی: ترساندن به از بین بردن آبروی دیگران و اعمال فشارهایی نظیر افشای رازها، انتشار فیلم و یا عکس های خصوصی که با اخاذی توام است.
در مورد مجازات مرتکب به تهدید از نظر قانون، پس از اثبات جرم انجام شده و جمع شدن شرایط ماده 669 به قاضی پرونده حق انتخاب حبس از دو ماه تا دو سال و یا اجرای 74 ضربه شلاق را داده است.
حال اگر در خانواده ای از تهدید به عنوان حربه ای جهت طلاق اجباری استفاده شود مطابق حکم طلاق اجباری 1400 بسته به نوع تهدید که در موارد بالا به آن اشاره نمودیم دادگاه مطابق قانون حکم صادر نموده و مجازات در نظر می گیرد.
وکیل برای پرونده رجوع از طلاق
در قانون حکم طلاق اجباری 1400، جهت استحکام خانواده و جلوگیری از فروپاشی آن در مواردی که طلاق از نوع رجعی باشد برای مرد این امکان را قرار داده است تا با رعایت شرایط به زندگی مشترک با همسر خود برگردد و در طول مدت عده که قانون مشخص نموده است از طلاق رجوع کند. باید در نظر داشت مطابق حکم طلاق اجباری 1400 فقط مرد می تواند اختیار رجوع از طلاق را داشته باشد.
نکته مهمی که لازم به ذکر است در قانون طلاق رجعی وجود دارد زن و مرد در مدت زمان عده در حکم زن و شوهر هستند و مرد در طول مدت عده مطابق با حکم طلاق اجباری 1400 موظف به پرداخت نفقه می باشد و اگر یکی از زوجین در طول این مدت فوت کند از نظر قانون دیگری از او ارث می برد.
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته از سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید. |
در قوانین گذشته مردان هرگاه اراده می کردند می توانستند بدون ارائه هیچ گونه مدرک ودلیلی همسر خود را طلاق دهند. با اعمال اصلاحات در قوانین قدیم و در حکم طلاق اجباری 1400 شرایطی برای طلاق از طرف مرد در نظر گرفته شد که به موجب آن مرد پیش از آنکه بتواند همسرش را طلاق دهد باید مراحلی را طی نموده تا دادگاه این اجازه را به او بدهد.
دادخواست صدور گواهی عدم سازش: زوج می بایست به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نماید و دادخواست صدور گواهی عدم سازش را تنظیم و آن را به دادگاه خانواده ارسال کند.
ارجاع به داوری: ارجاع زن و شوهر از طرف دادگاه به فردی که متاهل است و واجد شرایط داوری است و از نزدیکان زوجین می باشد به عنوان داور معرفی می کنند.
پرداخت حق و حقوق مالی زن: در صورتی که تقاضای طلاق از طرف زوج باشد بر اساس حکم طلاق اجباری 1400 باید تمامی حق و حقوقاتی مانند نفقه، اجرت المثل، نحله و...که قانون مشخص نموده است به طور تمام و کمال پرداخت نماید.
دریافت گواهی عدم سازش از دادگاه: در صورتی که دادگاه به این نتیجه برسد که زوجین با هم سازش ندارند، گواهی عدم سازش را صادر می کند.
مراجعه به دفاتر ازدواج و طلاق: در آخرین مرحله زوجین با در دست داشتن گواهی عدم سازش از طرف دادگاه به دفترخانه ازدواج و طلاق مراجعه نموده و از این طریق خطبه طلاق جاری می شود.
ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری 24 ساعته با وکلای طلاق دادگستری
مشاوره با وکیل در جریان حکم طلاق اجباری 1400می تواند مزایای زیادی برای خود و خانواده تان به همراه داشته باشد که در اینجا به چند مورد از آن ها اشاره ای خواهیم داشت:
افراد بسیار هستند که دارای روابط عمومی پایینی هستند و در قرار گرفتن در اینگونه از موقعیت ها دچار استرس شده و توانایی بازگویی مشکلات را ندارند؛ مشاوره با یک وکیل و کمک گرفتن از او در پیشبرد پرونده بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
طرفین دعوی اگر وکیل داشته باشند نیازی به حضور آن در مراحل دادرسی در دادگاه نیست.
نداشتن آگاهی لازم به مسائل حقوقی و حکم طلاق اجباری 1400 و عدم حضور در مراجع قضایی از دیگر عواملی است که نیاز به مشاور حقوقی را دو چندان می کند.
بسیاری از افراد با توجه به موقعیت شغلی خود و شخصیت اجتماع در جامعه، دوست ندارند در مراجع قضایی دیده شوند.
بر اساس حکم طلاق اجباری 1400، پس از ارجاع دادخواست به دادگاه زن باید مستندات و ادله خود را و شهود را در دادگاه حاضر کند و با توجه به ادله موجود ثابت کند که ازدواجش به دلیل اینکه فاقد قصد بوده است را به دادگاه ارائه کند و دادگاه بعد بررسی کارشناسان و قضات اگر تشخیص دهند که ازدواج از روی اجبار بوده است حکم به باطل بودن عقد ازدواج خواهد داد.
هشدار: در مورد موضوع مهریه می توان گفت چون از ابتدا این ازدواج از روی اجبار بوده باطل است و هیچ مهریه ای به زن تعلق نمی گیرد و در صورتی که رابطه زناشویی بین زوج و زوجه انجام گرفته باشد به زوجه اجرت المثل تعلق خواهد گرفت.
در موسسه وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی آنلاین، کافی است در وب سایت ثبت نام نموده و ثبت سوال حقوقی بفرمایید تا بلافاصله ارتباط آنلاین مستقیم با وکیل پایه یک دادگستری به صورت رایگان برایتان مهیا شود؛ البته می توانید با مطالعه مطالب مشابه زیر، اطلاعات حقوقی خود را افزایش داده تا در روز مبادا از این اطلاعات استفاده نمایید.