هرگاه فردی محلی را که توسط یک مقام قضایی پلمپ یا مهر شده، عمدا یا سهوا بشکند یا آن را محو نماید، مرتکب جرم شده است. در این مواقع فردی که از این قضیه زیان دیده میتواند شکایت خود را در قالب شکوائیه شکستن یا محو کردن مهر یا پلمپ به مراجع قضایی ارائه دهد. البته جهت احراز جرم لازم نیست فرد حتما پلمپ یا مهر را شکسته باشد. هرگونه تلاش یا اقدامی که به پلمپ آسیب رسانده باشد، به نوعی جرم تلقی میشود. سوالات زیادی درباره فک پلمپ و مجازات آن مطرح است که در این مقاله به تمام آنها پاسخ خواهیم داد. پیشنهاد میکنم این مقاله از سایت موسسه حقوقی وکیل تلفنی را از دست ندهید.
افراد بیشماری از قیمت بالای مشاوره حقوقی گلایه مند هستند. در اغلب اوقات هم حق با آنها میباشد. اما آیا میدانید با وکیل تلفنی امکان اخذ انواع مشاوره، حتی به صورت رایگان فراهم شده است. برای دریافت مشاوره رایگان به صفحه مشاوره حقوقی انلاین و رایگان مراجعه کنید.
حالا که بحث شکوائیه شکستن یا محو کردن مهر یا پلمپ درمیان است، شاید بد نباشد با اصطلاح پلمپ یا مهر بیشتر آشنا شویم. احتمالا تا به حال شما هم این عبارت را بارها شنیدهاید. در معنای کلی پلمپ به معنی مهر و موم کردن شی یا مکانی است تا به خوبی چفت و بست شود. اما این واژه برای وکلا و افرادی که در علم حقوق فعالیت میکنند، معنا و مفهوم دیگری دارد. در علم حقوق پلمپ به معنای بستن و جلوگیری کردن از فعالیت مستمر یک کسب و کار است. این یک تعریف ساده از اصطلاح پلمپ بوده که احتمالا برای بسیاری از افراد آشنا باشد. اما چرا باید یک واحد صنفی یا یک کسب و کار پلمپ شود.
هر زمان یک شرکت یا واحد صنفی مرتکب جرم شود، برای حفاظت صد درصدی محیط آن مقامات قضایی دستور پلمپ آن را صادر میکنند. با این کار هیچکس اجازه ورود به مکان مدنظر را نداشته و تمام اسناد و مدارک ثابت و دست نخورده باقی میماند. معمولا در زمان پلمپ یک مکان، نام شرکت و شماره سریال انحصاری آن نیز درج میشود.
البته اگر گمان میکنید تنها شکستن پلمپ جرم محسوب میشود، سخت در اشتباه هستید. هرگونه تلاش برای از بین بردن یا فک پلمپ میتواند تحت تعقیب پیگرد قانونی قرار بگیرد. شکوائیه شکستن یا محو کردن مهر یا پلمپ نیز برای همین منظور برنامه ریزی شده است. چنانچه فردی متوجه شکستن پلمپ شده و این قضیه را به ضرر خود بداند، میتواند با ارائه شکواییه طرح دعوی کند. اما شاید پس از خواندن این بخش یک سوال مهم در ذهن شما شکل گرفته باشد: مجازات شکستن پلمپ چیست؟ در ادامه به این سوال نیز پاسخ خواهیم داد.
هزینه وکیل و مشاوره |
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری |
راهنمای نگارش انلاین |
مشاوره حقوقی کیفری |
درباره ما |
پس از صحبت درباره شکوائیه شکستن یا محو کردن مهر یا پلمپ، بد نیست با مجازات این جرم نیز آشنا شویم. با مرور ماده 543 قانون تعزیرات میتوان به مجازات شکستن یا محو پلمپ پی برد. بر اساس این قانون مجازات فک پلمپ به صورت عامدانه و عالمانه بین 3 ماه تا 2 سال حبس است. البته در صورتی که مالک مغازه، شرکت یا واحد صنفی با هدف و نیت جدی برای شکستن پلمپ اقدام کرده باشد، برای وی یک تا دو سال حبس در نظر گرفته خواهد شد. همچنین اگر این فرد به دلیل کم کاری باعث شکسته شدن یا محو شدن پلمپ شده باشد، برای وی یک تا شش ماه حبس صادر خواهد شد. البته تحت شرایطی قاضی میتواند مجازات وی را به 74 ضربه شلاق تقریر دهد.
اگر به اطلاعات بیشتری درباره مجازت شکستن و یا محو کردن پلمپ نیاز دارید، هیچ چیز بهتر از مشاوره حقوقی تلفنی کمک حال شما نخواهد بود. در طول این مشاوره میتوانید به صورت مستقیم با وکلای پایه یک دادگستری صحبت کنید و مشکلات خود را با آنها در میان بگذارید. جالب است بدانید خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
برای طرح دعوی و پیگیری آن شاکی میبایست درخواست خود را در قالب یک فرم مشخص به دادگاه ارائه دهد. اگر دعوا حقوقی باشد، درخواست فرد باید در قالب فرمی به نام دادخواست ارائه شود. اما اگر فرد شاکی بخواهد برای دعوای کیفری اقدام نماید، نیاز به شکوائیه دارد. بنابراین باید گفت شکوائیه فرم خاصی است که برای طلب دعوای کیفری از آن استفاده میشود. شکوائیه شکستن یا محو کردن مهر یا پلمپ تنها یکی از انواع این اوراق قضایی هستند که در این مقاله به صورت کامل مورد بررسی قرار گرفت.
چنانچه در شرف یک دعوای کیفری هستید یا حتی اگر وارد آن شدهاید، مشاوره حقوقی میتواند برایتان مفید و کاربردی باشد. جهت موفقیت هرچه بیشتر در دادگاه از این مشاوره استفاده کنید. بدانید و آگاه باشید مشاوره حقوقی، ولو اگر رای بر علیه شما صادر شود، میتواند باعث تخفیف در مجازات و جریمه در روز دادگاه گردد.
مشخصات شاکی: نام ----------------- نام خانوادگی -------------- نام پدر --------------- تاریخ تولد ------------- نشانی ------------------------------------------------------------- مشخصات مشتکی عنه: نام ----------------- نام خانوادگی -------------- نام پدر --------------- تاریخ تولد ------------- نشانی ------------------------------------------------------------ موضوع: شکستن یا محو کردن پلمپ یا مهر تاریخ وقوع جرم: ---------------- روز ------------ ساعت ----------- محل وقوع -------------- ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب--------- مجتمع قضایی ------------ دادگاه ---------- شرح رویداد: با درود و سپاس فراوان در تارخ -------- مشتکی عنه فرزند ---------- به آدرس ------------------------ پلمپ اعمال شده بر آدرس ----------------------------- را فک نموده است. با استناد به ادله بنده که شامل استشهادیه و یا شهادت شهود / معاینه و تحقیق محلی، است، عاجزانه درخواست تعقیب و مجازات نامبرده را طبق ماده 543 قانون مجازات اسلامی دارم.
نام و نام خانوادگی امضا و تاریخ
تذکر 1: خسارت وارده به اینجانب ناشی از ارتکاب عمل فوق مبلغ -------------- ریال برآورد شده که از همین جهت تقاضای صدور اجرای قرار تامین خواسته را دارم.
تذکر 2: دلایل و مدارک به شرح زیر تسلیم میگردد:
نام و نام خانوادگی امضا و تاریخ |