اکثر بانوان دوست دارند تا موهای خود را رنگ و دکلره کنند. این عملیات اگر به درستی انجام شود، نتیجه آن زیبایی و موهایی درخشنده است؛ اما اگر توسط آرایشگر نابلد انجام شود، خساراتی را در پی خواهد داشت. افرادی که موهای خود را در اثر سوزاندن توسط آرایشگر از دست داده باشند، میتوانند بابت چنین تخلفی شکایت کنند. در این مقاله ما قصد داریم تا روش صحیح مطالبه خسارت سوزاندن مو توسط آرایشگر و نحوه نگارش دادخواست و ارائه به مرجع صالح را به شما توضیح دهیم.
در محیط ارایشگاه دو نوع تخلف کلی صورت میگیرد. یک دسته مواردی است که جزو تخلفات صنفی محسوب میشود، مانند گران فروشی و تبلیغ دروغ و...، و دسته دیگر مواردی است که در زمره فعالیتهای مجرمانه تلقی میگردد. در صورت نیاز به مطالبه خسارت سوزاندن مو از ارایشگر، میتوانید به اتحادیه مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید.
همچنین با مراجعه به یک کارشناس برای تشخیص خسارت و اثبات آن، به شورای حل اختلاف رجوع کرده و از ارایشگر خود مطالبه خسارت سوزاندن مو میکنید. مراحل ثبت شکایت از دفاتر خدمات مربوطه شروع میشود و با دنبال کردن مراحل، میتوانید به مقدار متناسب دیه یا ارش دریافت کنید. در صورتی که ارایشگر شما حاضر به مصالحه یا پرداخت جریمه نباشد، بهتر است از یک وکیل برای پیشبرد پرونده خود کمک بگیرید زیرا ممکن است پروسه حل این مشکل کمی طولانی و پیچیده شود.
همانطور که گفته شد، ممکن است در ارایشگاهها مشکلات متعددی رخ دهد و نهاد ناظر بر مسائل صنفی، مانند گران فروشی و...، اتحادیه ارایشگران خواهد بود. از طرفی سازمان تعزیرات حکومتی نیز با نظارت بر ارایشگاهها سعی میکنند از بروز همچین مشکلاتی جلوگیری کنند. اما اگر مشکلات به جای دیگر کشیده شود و مثلا نیاز به مطالبه خسارت سوزاندن مو باشد، میتوان به دادگاه عمومی مراجعه کرد و شکایت خود را مطرح نمود.
در شورای حل اختلاف نیز میتوان مشکل پیش آمده با ارایشگر خود را مطرح نمود تا توسط قاضی بررسی شده و در صورت اثبات جریمهای مشخص گردد. یکی دیگر از موارد، مراجعه به آسیب شناس و بررسی صدمات وارد شده به موی سر بوده و در ادامه پرونده را به دادسرای ویژه جرایم پزشکی منتقل کرد. مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در زمینه مطالبه خسارت سوزاندن مو میتواند بیشتر از قبل شما را راهنمایی کند و زودتر از آنچه که فکر میکنید غرامت خود را دریافت کنید.
همانند هر کار اداری، باید لیستی از مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید تا بتوان پرونده را به جریان انداخت. مهمترین مدرک برای مطالبه خسارت سوزاندن مو توسط ارایشگر مدارک شناسایی شخص شاکی است. باید تمامی مدارک لازم، مثل شناسنامه و کارت ملی و...، را آماده کنید و به همراه نسخههای کپی آن به دادگاه ارائه دهید. مسئله دوم درباره نظریه کارشناس در مورد مقصر بودن ارایشگر است. باید نزد پزشکی قانونی یا کارشناس دادگستری میزان خسارت وارد شده بررسی گردد و نتیجه به عنوان یک نظر رسمی در میان مدارک ارائه شود.
در این بین اگر مدرکی دارید که نشان دهنده پرداخت وجه به ارایشگر است یا اینکه متنی کتبی از رزرو وقت موجود است یا شاهدینی در این بین وجود دارند که حاضر هستند شهادت خود را ثبت کنند، بهتر است در میان مدارک خود قرار دهید. همچنین میتوانید از اولین قدمها از مشاوره حقوقی استفاده کرده و از بروز هرگونه مشکل و کمبود مدرکی جلوگیری کنید. در نهایت نیز نوشتن یک دادخواست رسمی و کامل برای بررسی پرونده نیاز است که وکیل شما میتواند به بهترین شکل اینکار را برایتان انجام دهد.
تقریبا در تمام موارد حقوقی شما باید دادخواست خود را برای مطالبه خسارت یا آسیبی که وارد شده به دادسرا یا شورای حل اختلاف ارائه دهید. برای تشکیل پرونده سوختگی مو توسط آرایشگر هم چنین دادخواستی مورد نیاز است. فقط مسالهای که وجود دارد این است که چنین پروندهای شاید نیاز به استخدام وکیل نداشته باشد. با این حال، شما احتمالا اطلاع دقیقی از نحوه نگارش دادخواست هم نداشته باشید.
یک راه حل سریع و کم هزینه برای نگارش دادخواست مطالبه خسارت سوزاندن مو این بوده که از طریق مشاوره حقوقی تلفنی اقدام کنید. در چنین جلسات مشاورهای شما هم میتوانید با یک وکیل باتجربه صحبت کرده و سوالات خود را جویا شوید. همچنین میتوانید درخواست نگارش نامه داده تا یک متخصص آن را برای شما نگارش کند. در هر صورت، یک نامه رسمی خواهید داشت که میتوانید آن را به مراجع قضایی ارائه دهید.
هنگامی که به دنبال مطالبه خسارت سوزاندن مو میروید با قوانین و تعاریف مختلفی روبرو خواهید شد. در ابتدا همانطور که گفته شد باید به اتحادیه و شورای حل اختلاف شکایت کنید. بعد از بررسی پرونده و تشکیل جلسات دادگاه، با توجه به میزان آسیبی که به موهای شما وارد شده؛ مقدار خسارت تعیین میشود. در صورتی که آسیب وارد شده دائمی بوده و مانع از رشد مجدد موهای شما برای همیشه شود، دیه کامل تعلق میگیرد.
این در حالی بوده که اگر آسیب منجر به سوختگی مو شده اما امکان رویش مجدد وجود داشته باشد، مهرالمثل به شما تعلق میگیرد. مهر المثل هم مبلغی بوده که براساس مقدار آسیب و موارد دیگر و براساس ماده 577 قانون مجازات اسلامی تعیین میشود. برای تعیین شدت خسارت هم باید کارشناس رسمی دادگستری وضعیت شما را بررسی کند.
موسسه حقوقی وکیل تلفنی آماده بوده تا به صورت شبانه روزی کلیه سوالات شما درباره میزان خسارت مو توسط ارایشگر و نحوه شکایت از آنها را پاسخگو باشد. برای دریافت وقتهای مشاوره با شماره تلفن 02147625900 و 09212242670 تماس حاصل کنید.
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری |
هزینه نگارش دادخواست |
نگارش دادخواست |
مشاوره حقوقی کیفری |
درباره ما |