موسسه وکیل تلفنی

  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۷:۲۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
انجمن وکیل تلفنی

مواردی که نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد

مواردی که نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۱/۱۲/۵ | ۲۳:۲۷:۴۰

در بسیاری از جمع‌ها صحبت از نفقه بوده و افراد متاهل بعد از گذشت مدتی از ازدواج خود تازه با این مفهوم آشنا می‌شوند. متاسفانه در عرف جامعه موضوع نفقه مطرح نبوده و زمانی که زن و مرد به مشکل بر می‌خورند، بحث پرداخت نفقه زوجه نیز باز می‌شود. نفقه در قانون به عنوان یک حق مالی برای زن در نظر گرفته شده و بر اساس آن مرد باید ابزار و لوازم آسایش زوجه را در حد نیاز او برآورده کند. این نیازها شامل مواردی مثل مسکن، خوراک و پوشاک است. همچنین اگر زن به لوازم بهداشتی و خدمات درمانی نیاز پیدا کند، نفقه شامل آن نیز می‌شود.

در صورتی که زن از قبل به داشتن خدمتکار عادت داشته باشد، بعد از ازدواج نیز در صورت نیاز و یا بیماری، شوهر باید برای او خدمتکار طلب کند. مقدار نفقه بر اساس موارد مختلفی تعیین شده و به شرایط عرف جامعه، وضعیت اقتصادی خانواده و حداقل نیازهای لازم زن بر می‌گردد. در قانون به عدم پرداخت نفقه به زن، ترک انفاق گفته می‌شود. برای اطلاع از مقدار نفقه خود به صورت فوری، می‌توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید. مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی در زمینه نفقه کارشناسان باتجربه‌ای داشته و شما را به خوبی راهنمایی می‌کند.

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

پرداخت نفقه زن برعهده کیست؟

زمانی که عقد نکاح جاری می‌شود، هم زن و هم مرد نسبت به یکدیگر مسئول بوده و از این پس باید برخی وظایف را برای راحتی طرف مقابل خود بر عهده بگیرند. زن وظیفه داشته که از مرد تمکین کند و مرد نیز باید مواردی مانند مهریه و نفقه را به زن پرداخت کند. در این مورد نفقه برای این پرداخت می‌شود که زن از نیازهای اساسی خود در زندگی بهره‌مند باشد و حقی از او در زندگی ضایع نشود. طبق این نکته، نفقه زن بر عهده همسر او است و مرد باید در ازای تمکین همسرش، هزینه نفقه را پرداخت کند.

حال در برخی شرایط مرد به دلایل مختلفی، مانند عدم استطاعت مالی و یا عدم وجود علاقه شخصی به انجام اینکار، نفقه را پرداخت نکرده و زن برای دریافت این پول، باید شکایت خود را ثبت کند. وضعیت نفقه زوجه بر هر نوع طلبی اولویت داشته و باید اول از همه پرداخت شود، حتی اگر چندین و چند فرد از مرد طلبکار باشند. در برخی موارد، موضوع پرداخت نفقه زن کمی پیچیده شده و بهتر است برای پیشبرد کار از یک وکیل خانواده با تجربه کمک بگیرید.

 

عدم پرداخت نفقه توسط مرد جرم است؟

همانطور که بالاتر گفتیم، نفقه زوجه یک حق است که مرد باید آن را پرداخت کند و هم در شرع و هم در قانون به این مورد مستقیما اشاره شده است. در جواب به سوال اینکه آیا عدم پرداخت نفقه توسط مرد جرم است باید گفت که بله، اینکار جرم بوده و عواقب بسیار بدی برای مرد به همراه خواهد داشت. در درجه اول اینکه اگر مرد از قصد و با نیت قبلی از پرداخت نفقه شانه خالی کرده باشد و حتی با حکم دادگاه به پرداخت این مبلغ راضی نشود، دادگاه به صورت جدی با او برخورد کرده و در صورت نیاز و تمایل زن، حق طلاق را به او داده و مرد را مجبور به طلاق همسرش می‌کند.

از طرف دیگر عدم پرداخت نفقه از جمله جرم‌های کیفری نیز بوده و در صورت محکومیت شوهر در دادگاه، تا شش سال حبس تعزیری نیز در انتظار مرد خواهد بود. بسته به شرایط، نحوه اثبات و مدارکی که وجود دارد، می‌توان جرم مرد را به دادگاه ثابت کرد. برای اینکار بهتر است از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید و از تمامی زوایا موضوع را بررسی کرده و در نهایت با کمک وکیل خود، شکایت را انجام دهید.

 

 

 

وکیل دادگستری خانواده
دادخواست مطالبه نفقه
مشاوره حقوقی نفقه
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما

 

 

در چه مواردی مرد می تواند نفقه زن را پرداخت نکند؟

با وجود تمام قوانین سفت و سختی که در خصوص نفقه زن وجود دارد، در برخی شرایط که حق مرد در حال ضایع شدن است، دیگر نفقه بر عهده شوهر نبوده و می‌تواند از آن پس نفقه را پرداخت نکند. عمده‌ترین و مهمترین دلیلی که معمولا در میان زوجین پیش می‌آید، بحث عدم تمکین زن است. اگر زن از همسر خود تمکین نکرده و نیازهای او را برآورده نکند، ناشزه بوده و دیگر نفقه بر او واجب نیست. در حالت بعدی این مشکل پیش می‌آید که زن بدون دلیلی منزل را ترک کند.

اگر مرد در این خصوص رضایت ندهد، زن دیگر حق دریافت نفقه را نخواهد داشت. در عقدهای موقت نیز، نفقه واجب نبوده و تنها بحث مهریه مهم است، مگر اینکه خودشان شرط نفقه را نیز گذاشته باشند. در آخر اگر مرد فوت کند نیز نفقه زن ادامه پیدا نمی‌کند، مگر اینکه زن آبستن باشد و تا زمان زایمان، از اموال مرد حق نفقه پرداخت خواهد شد. در حالتی غیر از این موارد، مرد ملزم به پرداخت نفقه بوده و همانطور که گفته شد، در صورت عدم پرداخت نفقه زوجه، مستحق مجازاتی متناسب با آن خواهد بود.

 

 

مشاوره حقوقی نفقه زوجه

با توجه به تمام اطلاعاتی که در خصوص موضوع نفقه بدست آوردید، باید بدانید که پیگیری روند قانونی عدم پرداخت نفقه سخت بوده و بهترین راه برای رسیدن به نتیجه مطلوب این است که از یک وکیل توانا و کاربلد در این خصوص کمک بگیرید. روند نگارش دادخواست، ثبت شکایت و حضور در دادگاه برای افراد عادی جامعه آشنا نیست و نمی‌توان در همچین شرایطی انتظار داشت که به نتیجه قابل قبولی دست پیدا کنید.

 

 

 

نفقه زن

 

بهتر است که هرچه زودتر نظر یک کارشناس حقوقی را در مورد وضعیت نفقه خود پرسیده و با توجه به مدارکی که در دست دارید، بهترین راهکار را از او جویا شوید. حتی می‌توانید به سایت مجموعه وکیل تلفنی مراجعه کرده و در بخش مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در خصوص نفقه زوجه و نحوه گرفتن آن سوالات خود را بپرسید. هیچکس مانند یک وکیل پایه یک دادگستری بر شرایط و قوانین دادگاه مسلط نبوده و نمی‌تواند کار را در کمترین زمان به پایان برساند.

 

در زمینه مسائل حقوقی و برطرف کردن سوالات افراد، مؤسسه حقوقی وکیل تلفنی به شکلی خاص و متفاوت عمل کرده و سعی داشته با تلفیق دانش حقوقی و تکنولوژی، بهترین خدمات را به موکلین خود ارائه دهد. در هر روزی از هفته، هر ساعتی از شبانه روز و هر نقطه‌ای از ایران که باشید، می‌توانید با کارشناسان حرفه‌ای مجموعه ارتباط برقرار کرده و سوالات حقوقی خود را مطرح کنید.


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی