هر زندگی با هر میزان عشق و علاقهای که شروع شود، ممکن است یک روز به پایان برسد. بنابراین باید از همان ابتدا به فکر روزهای پایانی و تصمیمات جدایی باشید. با همه این موارد باز هم دست اندازهایی در مسیر طلاق از جانب زوجه وجود دارد که منشا آن تعریفهای قانونی است.
با همه این موارد، درخواست طلاق از جانب زوجه کار غیرممکنی نبوده و در هر صورت میتوانید آن را انجام دهید. مساله مهم این است که با راههای طلاق آشنا باشید تا بتوانید این فرآیند را بهتر انجام دهید. به علاوه حتما در مسیر درخواست طلاق از جانب زوجه از راهنماییها و مشورتهای یک وکیل متخصص یا مشاوره حقوقی هم استفاده کنید.
آشنا بودن به راههای درخواست طلاق از جانب زوجه باعث میشود تا در صورت تمایل به طلاق به عنوان زوجه، مسیر راحتتری را طی کنید. متاسفانه براساس قانون هر زمان که مرد تمایل به جدایی داشته باشد، میتواند درخواست خود را ثبت کرده و در کمترین زمان ممکن از همسرش جدا شود.
با این حال، چنین امکانی به این راحتی برای زنان وجود ندارد. اگر به عنوان زوجه قصد طلاق از همسرتان را دارید دو راه پیش روی شما قرار دارد. یک راه این است که زوج را راضی کنید تا به صورت توافقی طلاق انجام شود. در غیر این صورت باید حتما شرط و شروطی برقرار باشد. در صورت برقرار بودن هریک از شروطی که در ادامه آنها را توضیح میدهیم؛ امکان جدا شدن از همسرتان را خواهید داشت.
همانطور که در تیتر قبلی صحبت کردیم، در صورتی درخواست طلاق از جانب زوجه باشد، نیاز به برقراری برخی شرط و شروط خواهد بود. البته این شرایط هم شاید به تنهایی روند طلاق را تسریع نکنند در نتیجه برای پیگیری پروندههای طلاق حتما با یک وکیل کاربلد طلاق مشورت کنید. در ادامه مواردی که میتوان با استناد به آنها درخواست طلاق از جانب زوجه صدر کرد را مشاهده میکنید:
از آن جایی که پروندههایی که در آنها زن درخواست طلاق داده، به راحتی نتیجه نمیگیرند؛ بنابراین توصیه میشود تا حتما برای موفقیت در پرونده طلاق از یک وکیل کاربلد طلاق کمک بگیرید. وظیفه وکیل این بوده که شرایط شما را با یکی از روشهای طلاق تطبیق دهد تا بتوانید درخواست خود را به دادگاه تقدیم کنید.
نقش مهم وکیل یا مشاوره حقوقی تلفنی این است که باید اسناد و مدارک مورد نیاز را جمع آوری کرده در صورت امکان با زوج مذاکره کند. در صورتی که مذاکره به نتیجه مثبت برسد، میتوان درخواست طلاق را به صورت توافقی انجام داد. در غیر این صورت، با به جریان انداختن پرونده و رسیدگی و شرکت در جلسات دادگاه، نتیجه مطلوب را به دست بیاورد.
طرح درخواست طلاق از جانب زوجه از منظر میتواند با برخی از موانع روبرو شود. بعضی از این موانع میتوانند برطرف شوند و برخی دیگر نیز امکان رفع شدن ندارند زیرا کاملا بستگی به زوج دارند. یکی از این موانع این است که گاهی زوج برای نشان دادن عدم موافقت با طلاق، از زوجه درخواست بذل کامل مهریه را دارد. اصطلاحا گفته میشود که «مهریه را ببخش تا طلاقت دهم». برای مقابله با چنین مسالهای هیچ راهکاری وجود ندارد جز اینکه یا زوجه مهریه خود را ببخشد یا اینکه برای رضایت به طلاق صبر کند.
مانع بعدی عدم ارائه حضانت فرزندان به مادر است. براساس قانون در صورتی که فرزندان زیر 7 سال داشته باشند، حضانت آنها با مادرشان است مگر اینکه ثابت شود مادر توانایی نگهداری از آنها ندارد. در صورتی هم که بالای 7 سال داشته باشند، حضانت آنها با پدر است. در اینجا هم بسیاری از مردان برای تحت فشار قرار دادن زنان، حضانت را از آنها میگیرند.
در نهایت هم مشکل بعدی ممنوع الخروج کردن زن از کشور است. این اتفاق زمانی رخ میدهد که زن و شوهر هنوز از هم جدا نشدهاند و مرد نیز قصد دارد تا زن درخواست طلاق خود را لغو کند. در اینجا او را ممنوع الخروج کرده تا به نحوی به خواسته خود برسد.
مهریه یک حق واضح و رسمی بوده و باید در هر شرایطی پرداخت شود اما گاهی مردان مایل به پرداخت این حق عندالمطالبه نیستند. بنابراین اگر زن درخواست طلاق دهد، به شکلهای مختلف تلاش میکنند تا مهریه را به وی پرداخت نکنند. به صورت قانونی، چه درخواست طلاق از جانب زن بوده باشد چه از جانب مرد؛ مهریه باید پرداخت شود.
برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی در پرونده طلاق خود، حتما باید با یک وکیل متخصص مشورت کنید. در صورتی که توان پرداخت هزینههای مشاوره با وکیل طلاق را هم ندارید، استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان توصیه میشود.
موسسه حقوقی وکیل تلفنی با در اختیار داشتن تیم وکلای برجسته و توانمند طلاق، میتواند پرونده حقوقی شما را به سرعت و به شکلی حرفهای پیگیری کند. رسیدگی به پروندههای طلاق هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری انجام میشود. علاوه بر این، موسسه وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته آماده خدمترسانی است. شما میتوانید با شمارههای 02147625900 یا 09212242670 تماس بگیرید.
رابطه زود انزالی و طلاق از جانب زوجه |
نگارش دادخواست طلاق از جانب زوجه |
مشاوره حقوقی طلاق |
مشاوره حقوقی خانواده |
درباره ما |