مالخری به معنای خرید و فروش اموال دزدی می باشد. به طور کلی از آنجایی که دزدی عمل ناپسند و جرم محسوب می شود، خرید و فروش این اموال نیز جرم است. به طور کلی مالخر به شخصی گفته می شود که به معامله اموال دزدی می پردازد. با توجه به اینکه این کار جرم می باشد، برای آن نیز مجازات مشخصی تعیین می گردد.
البته عوامل متعددی وجود دارند که در تعیین نوع و میزان مجازات مالخری (معامله اموال دزدی) نقش دارند. به همین دلیل در صورتی که نیاز است اطلاعات دقیق تری در این زمینه به دست آورید بهتر است از مشاوره حقوقی با وکیل کیفری استفاده نمایید. در برخی مواقع ممکن است احساس کنید به طور ناخواسته در این مسیر قرار گرفته اید، در این صورت مشورت تلفنی با وکیل می تواند شما را آگاه نماید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.
مالخر شخصی می باشد که با اطلاع از این موضوع که اموال مسروقه است، اموال را با قیمت بسیار کمتر از ارزش واقعی آن ها می خرد. به همین دلیل مالخری معامله ای می باشد که میان دزد و مالخر انجام می شود. به طور کلی زمانی که فردی از دزدی بودن اموال مطلع باشد و یا نسبت به این موضوع شک داشته باشد و با این وجود آن ها را خریداری نماید، مالخر شناخته می شود. به همین دلیل است که هنگام خرید اموال باید از دزدی نبودن آن ها اطمینان پیدا کرد. متاسفانه امروزه افرادی وجود دارند که مالخری اصلی ترین منبع درآمد آن ها می باشد. این افراد تنها اموال دزدی را با قیمت ناچیز خریداری می کنند و سپس آن ها را به ضایعات تبدیل کرده و یا می فروشند.
یکی از رایج ترین سوالاتی که در رابطه با مالخری پرسیده می شود این است که آیا معامله اموال دزدی جرم است یا خیر؟
از آنجایی که معامله اموال دزدی پس از دزدی می آید و می تواند در افزایش و یا کاهش دزدی اموال تاثیرگذار باشد، قانون آن را جرم می داند. به طور مثال زمانی که شخصی (مالخر) نباشد که اموال دزدی را خریداری کند، دزدان به راحتی نمی توانند اموال مسروقه را به پول تبدیل کنند. این موضوع در روند دزدی آن ها اختلال شدیدی ایجاد می کند. با توجه به این موضوع مالخر منجر به سهولت در آب کردن اموال مسروقه شده و به تشدید این جرم دامن می زند. به همین دلیل است که معامله اموال دزدی نیز جرم بوده و برای آن مجازات تعیین کرده اند.
نکته قابل توجه این است که اگر فرد از دزدی بودن اموال بی اطلاع باشد، مالخر معرفی نمی شود. البته این موضوع توسط دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد و قاضی با توجه به روند معامله تشخیص می دهد که آیا فرد خریدار از مسروقه بودن اموال مطلع بوده یا خیر. به همین دلیل افراد مالخر نمی توانند معامله انجام دهند و خود را بی اطلاع نشان دهند. به طور کلی شرایط لازم برای اثبات جرم مالخری شامل موارد زیر می شود.
برای دریافت اطلاعات دقیق تر در رابطه با شرایط اثبات جرم معامله اموال دزدی بهتر است از مشاوره حقوقی وکیل تلفنی کمک بگیرید. وکلای این موسسه شما را به طور دقیق و با توجه به ماده های قانون مجازات اسلامی راهنمایی خواهند کرد.
همانطور که پیش تر به آن اشاره شد مالخری جرم محسوب شده و با توجه به شرایط معامله و سابقه مالخر برای آن مجازات تعیین می گردد. بهتر است بدانید که حتی نگهداری و یا هدیه گرفتن اموال مسروقه با اطلاع از دزدی بودن آن ها نیز مجازات دارد. به همین دلیل است که در صورت آگاهی از مسروقه بودن اموال به هیچ عنوان نباید آن ها را دریافت کرد. به طور کلی با توجه به ماده 662 در قانون مجازات اسلامی، مجازات تعیین شده برای معامله اموال دزدی 6 ماه الی 3 سال حبس و 74 ضربه شلاق می باشد.
اثبات بی گناهی انلاین و فوری |
نگارش شکوائیه |
مشاوره حقوقی کیفری |
درباره ما |
نکته: البته میزان مجازات افرادی که ناخواسته در این جریان قرار گرفته اند و یا ادعا دارند که از مسروقه بودن اموال بی اطلاع بوده اند، پس از بررسی های دقیق تر مشخص می شود.
برای شکایت از مالخر در ابتدا باید برای تنظیم لایحه اقدام نمایید. پس از آن می توانید در دادگاه شکایت خود را نسبت به مالخری اموال اعلام کنید. در صورتی که بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید، اموال پس گرفته شده و سپس مجازات مالخر تعیین می گردد. نکته قابل توجه این است که روند تنظیم شکوائیه و اثبات معامله اموال دزدی توسط وکیل می تواند با سرعت بیشتری طی شود. از طرفی حضور یک وکیل می تواند به شما کمک کند تا مدارک موثر برای اثبات این موضوع را تهیه نمایید.
اگر به هر دلیلی امکان دسترسی به دفاتر وکالتی را ندارید، می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی کمک بگیرید. وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند و شما را در روند پرونده راهنمایی خواهند کرد.
فراموش نکنید که اثبات مالخری در دادگاه بسیار سخت و پیچیده است. بنابراین در صورتی که نتوانید این موضوع را اثبات نمایید، هیچ مجازاتی برای فرد مالخر تعیین نخواهد شد. مشورت با وکیل کیفری می تواند به شما کمک کند تا با قدرت بیشتری در دادگاه حاضر شوید و بتوانید ادعای خود را اثبات کنید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.
در پرونده های مالخری عوامل تاثیرگذار بسیار زیادی وجود دارند که می توانند در تعیین مجازات، تبرئه متهم و ... موثر باشند. به همین دلیل است که توصیه می شود تا برای تنظیم شکایت و پیگیری این پرونده ها حتما از وکیل کیفری کمک گرفته شود. به طور مثال اگر برای قاضی اثبات شود که متهم ناخواسته وارد معامله شده و یا از مسروقه بودن اموال اطلاعی نداشته، مجازاتی برای او تعیین نمی شود. در این صورت اموال به صاحب اصلی آن ها باز می گردد و فرد متهم تبرئه می شود. با توجه به این موضوع می توانید برای کمک گرفتن از وکیل کیفری از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه وکیل تلفنی کمک بگیرید. خدمات حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.