آیا می دانید وکیل حرفه ای نفقه چه خصوصیاتی دارد و چه خدماتی را در باب این موضوع به موکل خود پرداخت می کند؟ بیشترین دعاوی که در دادگاه های خانواده مطرح می شود مربوط به مسائل حقوقی از جمله نفقه می باشد. بر اساس ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی بعد از جاری شدن صیغه ی نکاح نفقه ی زوجه در صورت تمکین بر عهده ی زوج می باشد. این قانون برای نکاح دائم می باشد و بر اساس ماده ی ۱۱۱۳ قانون در نکاح موقت مرد وظیفه ای بابت پرداخت نفقه ندارد. اما در این بین ممکن است دعاوی در دادگاه مبنی بر عدم پرداخت نفقه مطرح شود که پیگیری آن ها برای زوجین تا حدودی مشکل باشد اگر شرایط گرفتن وکیل را دارید حتما از وکیل حرفه ای نفقه کمک بگیرید. این وکلا با تمام قوانین مربوط به نفقه آشنایی دارند و می توانند مشاوره حقوقی ارزان را برای زوجین انجام دهند.
خدمات وکیل حرفه ای نفقه زوجه در صورت شاغل بودن وی کدام است؟ خدمات وکلای حرفه ای نفقه این روزها به شیوه های مختلفی انجام می شود در شرایط فعلی امکان مراجعه به دفاتر وکالت و انجام مشاوره حقوقی با وکیل متخصص و با تجربه وجود ندارد چون شرایط کرونا این امکان را از مراجعین سلب کرده است. پس تنها راه ممکن مشاوره حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی است. در حقوق اسلامی زوجین هر کدام حق و حقوقی در برابر همدیگر دارند اما ممکن است بیشتر آن ها در مورد قوانین و حقوق قانونی خود اطلاعات کافی نداشته باشند. نفقه یک موضوع حقوقی گسترده می باشد. مقدار نفقه برای زن و فرزندان در قانون مشخص نیست و مقدار آن در هر فردی با توجه به تمکن مالی و عرف زمان و مکان تعیین می شود. حتی بر اساس قانون باید وضعیت اجتماعی زن هم در مقدار نفقه لحاظ شود. زمانی که زوجین نتوانند مقدار نفقه را تعیین کنند می توانند به یک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته مراجعه کنند. به طور معمول وکیل پایه یک دادگستری عهده دار تعیین نفقه و تعیین شرایط و تکالیف مربوط به آن است پس زمانی که زوجین هیچ آگاهی در این خصوص ندارند می تواننداز طریق وکلای خبره این اطلاعات را کسب کنند.
انتخاب وکیل حرفه ای نفقه فرزندان طلاق چه مزیت هایی در پی دارد؟وکیل حرفه ای نفقه می تواند دادخواست های مرتبط با تعیین میزان نفقه و عدم پرداخت نفقه را پیگیری کند. اما هر دادخواستی قابل پیگیری نیست و نمی توان صد در صد نسبت به موفقیت آن مطمئن شد. زمانی که زوجه درخواست پرداخت نفقه کند باید شرایط لازم برای طرح دعوا را داشته باشد چون بر اساس ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی زمانی که زن بدون هیچ مانع مشروع از انجام وظایف زوجیت خودداری کند و تکالیف خود را به عنوان زوجه انجام ندهد ناشزه به حساب می آید و مستحق پرداخت نفقه نیست.
وکیل حرفه ای نفقه می تواند در صورتی که زن به عقد دائم مرد در آمده باشد و به موجب قانون حقوق و تکالیف خود را در مقابل شوهر به صورت تمام و کمال انجام داده باشد یعنی در واقع تمکین کرده باشد مرد را مکلف به پرداخت نفقه کند. حال از این تعریف این مسئله برداشت می شود زن زمانی که تمکین می کند مستحق دریافت نفقه است. حال این تمکین در زمان عقد باشد یا مراسم ازدواج فرقی نمی کند. در اینجا وکیل ابتدا موضوع نفقه را تعیین و معلوم می کند تا زوجه اطلاعات لازم در این خصوص رو پیدا کند بیشتر زنان کلا با واژه نفقه و مواردی که شامل آن می شوند آگاهی ندارند. در موسسه وکیل تلفنی عدل ایران وکلایی مشغول به کار هستند که در بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی،پاسخگوی سوالات مراجعه کنندگان هستند. بر اساس قانون بعد از عقد مرد می تواند بر اساس توافق زوجین و تمکین زن بخشی از نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن را تامین کند. این نیازها میتونه نیازهای درمانی، بهداشتی، غذایی، نیاز به پوشاک، خوراک و ... باشد. حال وکیل در مواردی می تواند ثابت کند که زن در دوران عقد مستحق دریافت نفقه نیست. مورد اول این است که اگر مرد ثابت کنه که زن در منزل شوهر زندگی می کند و تمام احتیاجات او براورده شده است و یا مورد دوم اینکه مرد ناشزگی و عدم تمکین زن را ثابت کند و اینکه ثابت کنه که زن بدون اجازه همسر منزل مشترک را ترک کرده در این صورت مستحق پرداخت نفقه نیست.
وکیل حرفه ای نفقه پیگیر امورات نفقه در صورت فوت پدر و بعد از آن است. همانطور که می دانید نفقه زن و فرزندان در زمان زندگی مشترک بر عهده مرد است و مادامی که مرد خانواده فوت شود حق پرداخت نفقه همسر ساقط می شود و فقط بایستی مقدار نفقه فرزندان پرداخت شود. اما وکیل می تواند شرایط را به صورت مصالحه آمیز حل و فصل کند و مسائل به وجود آمده پس از فوت را به سمت و سوی بهتری سوق دهد.
پرسش و پاسخ فوری حقوقی مرتبط با امر نفقه از مشاورین حقوقی
بر اساس پاسخ وکیل حرفه ای نفقه نکاح موقت یکی از نهادهای پذیرفته شده در قانون اسلامی است اما حق و حقوق افراد نسبت به نکاح دائم متفاوت است در این نکاح زوج وظیفه پرداخت نفقه را ندارد مگر زمانی که در شروط ضمن عقد قید کنند که مرد باید نفقه زن را تمام و کمال تا پایان قرارداد پرداخت نماید.
بر اساس قانون نفقه فرزندان بر عهده پدر می باشد وکلا می توانند با توجه به شرایط مالی پدر مقدار نفقه را تعیین کنند. بعد از طلاق زوجین این مقدار در اداره ثبت اسناد و املاک زیر نظر قوه قضاییه، ثبت قانونی می شود و مرد ملزم است ماهیانه مقدار مشخص شده ی نفقه را پرداخت نماید. نفقه فرزند برخلاف نفقه زن ضروری است اما مقدار آن می تواند با توجه به سن کودک، شرایط زندگی و توانایی مالی پدر تغییر می کند.
در چنین شرایطی می توانید از وکلای با تجربه کمک بگیرید و درخواست عدم پرداخت نفقه خود یا کودکان را به شورای حل اختلاف بدهید. شکایت در دادسرا برای مطالبه نفقه راهکار اساسی است.
اگر در دوران عقد زن از همسر خود تمکین کنه مرد مستلزم پرداخت نفقه خواهد بود و لزومی نداره که حتما مراسم ازدواج انجام شود تا زوج مکلف به پرداخت نفقه بشه. چون با عقد و تمکین این تکلیف بر عهده مرد است.
خیر این مقدار بر اساس وضعیت طرفین تعیین می شود و در آن شرایط فرزند و مادر کاملا در نظر گرفته می شود.
اگر در دادگاه مقدار نفقه مشخص شود و مرد در موعد مقرر آن را پرداخت نکند زن باید درخواست عدم پرداخت را به دادسرا برد و از وی شکایت کند.
مشاوره حقوقی |
مشاوره حقوقی انلاین |
مشاوره حقوقی تلفنی |
مشاوره حقوقی خانواده |
مشاوره حقوقی نفقه |
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل |