موسسه وکیل تلفنی

  • مرسانا رنجبری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۴۳:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
  • فاطمه همایون منش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۰:۱۵:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۲
  • سمانه نظریان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۶:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱
  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
انجمن وکیل تلفنی

عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه

عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه

  • توسط هادی توکلی
  • ۱۴۰۰/۶/۱۰ | ۱۱:۴:۵۳

عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه

 

صدور حکم غیابی در صورت عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه

در جریان مهمی مانند طلاق، ممکن است مسائل و سوال های زیادی برای شما به وجود آید. مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای حرفه ای وکیل تلفنی می تواند در این زمان کمک شایانی به شما بکند. در به سرانجام رساندن مسائل حقوقی، مشاوره حقوقی با وکیل راهی منطقی و مطمئن به نظر می رسد. در پرونده های طلاق، گاهی به علت عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه حکم به صورت غیابی صادر می شود. حکم غیابی صادر شده به این معنا است که فردی که از او شکایت شده است، در دادگاه حضور نمی یابد اما با توجه به قطعی بودن محکومیت فرد، حکم غیابی توسط دادگاه صادر می شود. حکم صادر شده برای عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه متفاوت است. هر کدام قوانین خاص خود را دارند که شما می توانید با یک مشاوره حقوقی آنلاین کوتاه و به صرفه، از شرایط و قوانین مطلع شوید. حق طلاق در اختیار مرد است. چنانچه مرد درخواست طلاق داشته باشد، حتی اگر زوجه در دادگاه حضور نداشته باشد، طلاق به صورت غیابی صادر خواهد شد. البته در این شرایط حقوق مالی زن که شامل؛ مهریه، اجرت المثل، نفقه و... است مورد توجه قرار گرفته و بر طبق قوانین پرداخت می شود. چنانچه زوجه نیز با بیان دلایل قاطع و محکمه پسند تقاضای طلاق نماید، حتی در صورت عدم حضور زوج، حکم به صورت غیابی صادر خواهد شد. وکلای حرفه ای وکیل تلفنی در تمام طول مسیر در کنار شما خواهند بود تا این روند به بهترین نحو به پایان برسد. شما می توانید از این طریق از تمامی قوانین موجود در مورد عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه مطلع شوید.

رزرو فوری مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

نتیجه عدم حضور زوجه در دادگاه نفقه

مسئله ی نفقه و مسئله ی تمکین به یکدیگر مرتبط هستند. به این معنا که زوجه باید ثابت کند که تمکین را به طور کامل به انجام رسانده است. چنانچه زن از تمکین پرهیز کند، هیچ گونه نفقه ای به او تعلق نخواهد گرفت، مگر در شرایطی که زوجه ادعا کند با حضور در منزل زوج، آسیب هایی از نظر جسمی، شرافتی و مالی برای او به وجود می آید. بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه مربوط به نفقه، می تواند به آنها کمک کند اما این مسئله نمی تواند به زوجه یا زوج کمک کند. چرا که اگر زوجه نتواند اثبات کند که عدم تمکین او بر اساس دلیل بوده است، نفقه ای به او تعلق نمی گیرد و ملزم است تا به منزل همسر خودش بازگردد. به طور کلی می توان این طور بیان کرد که عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه می تواند عواقبی را که دلخواه طرفین نیست به دنبال داشته باشد. بهتر است زوجه در دادگاه نفقه شرکت نماید و ادعاهای خود را به صورت کامل و واضح بیان کرده و با کمک وکیل خود، پرونده را جلو برده و پیگیری نماید. یک وکیل ماهر، می تواند در هر مرحله ای از روند پرونده، سوال های شما را پاسخ دهد و با توجه به شرایط شما به شما راهنمایی های لازم را ارائه دهد تا در چهارچوب قوانین به اهداف خود برسید.

عدم حضور زوج در جلسات طلاق توافقی

عدم حضور زوج در جلسات طلاق توافقی

یکی از مسیرهایی که زوجین برای به اتمام رساندن هر چه سریع تر پرونده ی طلاق، از آن استفاده می کنند، طلاق توافقی می باشد. در این نوع طلاق، طرفین در تمامی موارد حقوقی اعم از مالی و... با یکدیگر توافق کرده اند. در نتیجه روند پرونده در این نوع طلاق ها سریع تر و راحت تر پیش می رود. در این نوع طلاق، هر دو طرف باید کاملا رضایت داشته و در صورت اعلام راضی نبودن هر یک از زوجین در هر مرحله از این طلاق، هیچ گونه حکمی صادر نمی شود و روند پرونده ی طلاق، از حالت طلاق توافقی کاملا خارج می شود. شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که در صورت عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ در صورت عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه، طرفین می توانند وکیل خود را جهت شرکت در جلسات معرفی نمایند. وکیل دادگستری که زوج یا زوجه معرفی می نمایند، می تواند تمام امور مربوط به پرونده ی طلاق توافقی را به پیش ببرد، بدون این که نیازی به حضور موکل خود داشته باشد. در واقع عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه در روند پرونده ی طلاق توافقی مانعی ایجاد نمی کند. البته نباید فراموش کرد که حضور زوجین در جلسات مشاوره الزامی است. هر دو طرف می توانند وکلای خود را جهت پیگیری امور پرونده معرفی نمایند و هیچگونه منعی از این بابت وجود ندارد. شما می توانید با کمک یک وکیل 24 ساعته از وکیل تلفنی در مورد سوالات مطرح شده درباره ی عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه، مشاوره حقوقی آنلاین دریافت کنید.

عدم نیاز حضور زوجه در دادگاه طلاق در صورت داشتن وکیل متبحر

عدم نیاز حضور زوجه در دادگاه طلاق در صورت داشتن وکیل متبحر

اگر در مورد پرونده ی خود از مشاوره حقوقی آنلاین درخواست کمک کرده باشید، می دانید که در طی روند پرونده ی طلاق، تا پیش از زمان صادر شدن گواهی عدم سازش، عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه یا وکیل آن ها مشکلاتی را به وجود میاورد و پرونده بسته خواهد شد. برخلاف زوج، اگر زوجه در دادگاه حضور پیدا نکند روند طلاق همچنان پیگیری می شود. یعنی این امکان وجود دارد که اگر ابلاغیه به دست زوجه نرسیده باشد، طلاق به صورت غیابی انجام شود. اگر درخواست طلاق از طرف زوجه(زن) باشد، باید حتما در دادگاه حضور داشته باشد. در این شرایط اگر زوج(مرد) در دادگاه نباشد، همسر او می تواند با ارائه ی مدارک و دلایل کافی، حکم طلاق کافی را اخذ نماید. در دادگاه طلاق، در صورت عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه به ویژه زوجه، وی می تواند وکیل خود را به جای خود، به دادگاه معرفی نموده تا وکیل منتخب، تمامی امور را انجام داده و پیگیری های لازم را نیز به عمل بیاورد. قبل از اقدام به هر گونه عملی در جهت راه اندازی پرونده ی طلاق، حتما از مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی بهره بگیرید. مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی به شما کمک خواهد کرد تا در مورد مسائل پیش روی خود با دانش و آگاهی بیشتری تصمیم گیری کرده و از استثناهای موجود در پرونده ی خود به خوبی مطلع شوید.

 

مشاوره حقوقی رایگان با وکیل

عواقب ناخوشایند غیبت زوج در دادگاه مهریه

جلسه ی اول در دادگاه مهریه به شدت حائز اهمیت است. در مشاوره حقوقی آنلاین به شما توصیه می شود که بهتر است که هر دو طرف، یعنی زوج و زوجه در این جلسه حضور داشته باشند. عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه می تواند مشکل ساز باشد. در صورت عدم حضور زوج، دادگاه این اختیار را دارد که حکم پرداخت مهریه را صادر نماید. اما در صورتی که زوج در دادگاه حضور داشته باشد، می تواند اعتراض خود را نسبت به میزان مهریه ی درخواستی بیان نماید. هم چنین می تواند ایرادات خود را به دادگاه مطرح کند. همچنین در جلسه ی اول می توان به مدارک و اسناد طرف مقابل ایراد وارد نمود. در نتیجه عدم حضور یکی از زوجین در دادگاه ممکن است طرفین با مشکلاتی مواجه شوند. بنابراین توصیه می شود که در جلسات مهریه، هر دو طرف حضور داشته باشند تا ضمن بیان کامل خواسته های خود، مسئله هر چه سریعتر و بدون اتلاف وقت، حل شود. لازم به ذکر است مشاوره حقوقی آنلاین وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته، آماده ی ارائه خدمات خود در این زمینه می باشد.

 

درخواست مشاوره حقوقی فوری در واتساپ

سوالات متداول

1)مشاوره از وکیل تلفنی در زمینه ی طلاق غیابی به چه صورت است؟

-شما می توانید به سایت وکیل تلفنی مراجعه کرده و برای مشاوره تلفنی یا آنلاین درخواست دهید.

2)آیا وکلا می توانند به جای زوج و زوجه در دادگاه حضور داشته باشند؟

-در بسیاری از موارد، وکلای معرفی شده می توانند به جای موکل خود در دادگاه حضور داشته باشند. البته در مواردی نیاز به حضور خود طرفین می باشد.

3)آیا شرکت در جلسات دادگاه مهریه ضروری است؟

-برای به پیش بردن هرچه سریعتر روند پرونده ی خود و ارائه ی بهتر اظهارات خود، توصیه میشود طرفین در این جلسات شرکت داشته باشند.

4)سریع ترین راه طلاق چیست؟

-طلاق توافقی برای افرادی که قصد جدایی هر چه سریعتر را دارند بهترین راه است. البته باید در نظر داشت طرفین باید در تمامی مراحل نسبت به این موضوع رضایت داشته باشند.

5)آیا وکیل من می تواند پرونده ی مربوط به نفقه را پیگیری نماید؟

-وکلای شما می توانند روند پرونده های مربوط به طلاق را به بهترین نحو پیگیری کرده و نتیجه را به شما اطلاع دهند. در صورت نیاز از شما خواهند خواست تا در جلسات دادگاه شرکت داشته باشید.

مشاوره حقوقی خانواده

مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی انلاین

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی خانواده

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

 


لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی